DOLAR 32,4400 -0.03%
EURO 34,8361 0.31%
ALTIN 2.490,091,14
BITCOIN 2019645-1,52%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Sönmez’den esnafa bir destek daha

Başkan Sönmez’den esnafa bir destek daha

ABONE OL
10:39 - 27 Haziran 2022 10:39
Başkan Sönmez’den esnafa bir destek daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa Esnaf Odası ile Alanya Lazergöz Tıp Merkezi arasında protokol imzalandı. Esnaf ve yakınları yüzde 25 indirimli sağlık hizmeti alacak

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve yönetimi, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Esnafın derdine derman, sorunlarına çözüm bulmak için çalışan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sönmez ve yönetimi, Alanya Anadolu ve Yaşam Hastanesi’nden sonra Alanya Lazergöz Tıp Merkezi ile de sağlık protokolü imzaladı. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği üyeleri ve birinci derece yakınlarına avantaj sağlayan protokol esnafın yüzünü güldürecek. Yapılan protokole göre, oda üyeleri ve birinci derece yakınlarına muayene, tetkik, lazer ameliyat, genel ve özellikli ameliyatlar konusunda yüzde 25 indirim uygulanacak. Esnaf Odası Başkanı Sönmez, oda üyeleri ve birinci derece yakınlarının söz konusu protokolden yararlanmaları için herhangi bir evrak gerektirmeden oda üyesi olduklarını belirten kimliklerin yeterli olacağını söyledi.

“SÖZ VERDİK YAPIYORUZ”

Esnaf Odası Başkanı Sönmez, oda üyeleri için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Sönmez, yaptıkları sağlık protokollerinin esnafın yararına oluğunu belirterek, “Daha önce Alanya Anadolu ve Yaşam Hastanesi ile yaptığımız protokolle üyelerimiz ve birinci derece yakınları sağlık ücretlerinde yüzde 20 indirimli faydalanacaklar. Daha önce söz verdiğimiz Alanya Lazergöz Tıp Merkezi ile protokol imzaladık. Esnaflarımız Alanya Lazergöz Tıp Merkezi’nde yüzde 25 indirimden faydalanacak. İndirim imkanından Gazipaşalı 1840 esnaf ve sanatkarlar ile birinci derece yakınları faydalanacak. En az 8-10 bin kişi indirimli sağlık hizmeti alacak. Yaptığımız anlaşma Gazipaşalı esnaf ve sanatkarlarımız ile ailelerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.