DOLAR 32,5824 0.01%
EURO 34,9285 0.04%
ALTIN 2.429,540,01
BITCOIN 2156984-0,37%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Sönmez’den Ramazan’a sayılı günler kala yerel esnaf vurgusu!

Başkan Sönmez’den Ramazan’a sayılı günler kala yerel esnaf vurgusu!

ABONE OL
10:33 - 24 Mart 2022 10:33
Başkan Sönmez’den Ramazan’a sayılı günler kala yerel esnaf vurgusu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sönmez, kaliteli ve güvenilir ürünler için vatandaşların yerel esnafı tercih etmesi gerektiğini söyledi

Ramazan Ayı’na sayılı günler kaldı. Ramazan Ayı hazırlıklarına başlayan vatandaşlar alışverişlerini yapıyor. İftar ve sahurluklarını almaya başlayan vatandaşlar tatlı bir telaş yaşıyor. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Ramazan alışverişinin yerel esnaftan yapılması gerektiğine dikkat çekti. Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Sönmez, yerli esnafın korunması gerektiğini belirterek, “Gazipaşa’da birçok esnafımız Ramazan Ayı için hazırlıklarını tamamladı. Ekonomik olarak dar bir boğazdan geçtiğimiz bu günlerde ihtiyaç listelerinin karşılanmasında fiyat kriteri başı çekmektedir. Ancak ihtiyaçlarımızı karşılarken, alışverişimizi hiç tanımadığımız, sahibini bile bilmediğimiz zincir marketlerden değil de komşumuz olan sokağımızda, mahallemizde oturan yerel esnaftan yaparak Ramazanın ruhuna uygun paylaşma ve dayanışma ilkelerini yerine getirelim” dedi.

“ESNAF YAŞARSA MAHALLE KÜLTÜRÜ YAŞAR”

Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Sönmez, vatandaşlara daha öncede yerli esnaftan alışveriş yapmaları konusunda çağrıda bulunduklarını söyledi. Oda Başkanı Sönmez, “Bu çağrılarımıza destek veren herkese esnafımız adına teşekkür ediyorum. Gazipaşalı vatandaşlarımızın Ramazan ayında da desteğini bekliyoruz. Esnaf yaşarsa mahalle kültürü yaşar. Alışverişinizi esnaftan yaparsanız, esnaf ayakta kalırsa sokağınızın ışığı olur” dedi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.