DOLAR 32,3240 0.21%
EURO 35,1422 0.01%
ALTIN 2.298,010,92
BITCOIN 2281671-0,73%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Terzi: ‘Kararımız belli, adayımız net’

Başkan Terzi: ‘Kararımız belli, adayımız net’

ABONE OL
10:13 - 3 Ağustos 2022 10:13
Başkan Terzi: ‘Kararımız belli, adayımız net’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA

MHP İlçe Başkanı Terzi, 2023 yılında yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Kararımız belli, adayımız net, kazanan Cumhur İttifakı olacak” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahada olduklarını söyledi. MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, seçimlere 10 ay gibi bir zaman kaldığını belirterek, “Cumhur İttifakı paydaşları olarak çalışmaya devam ediyoruz. Kararımız belli, adayımız net. Türkiye’nin geleceği açısından bu seçim oldukça önemli. Bunun bilincindeyiz ve bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
MHP İlçe Başkanı Terzi, seçimi kazanacaklarından emin olduklarını belirterek, “İstikbal ve istiklal için mukaddes bir mücadele veriyoruz. Hem milleti hem devleti gazi olan Türk milletinin her bir ferdi gelecek yüzyılı şekillendirecek 2023 vizyonumuza sahip çıkmıştır. Küçük hesaplar yapmıyoruz, gizli defterler tutup, lafı yuvarlayıp, bir masa etrafında top da çevirmiyoruz. O yüzden diyoruz ki; karar belli, aday net. Doğu Akdeniz’de, Ege’de, Libya’da, Suriye’de, Irak’ta, Karabağ’da, Balkanlar’da, Kıbrıs’ta verilen mukaddes mücadele Türk milletine olan mensubiyetimizin ve sorumluluğumuzun gereğidir. Biz sorumluluğumuzun idrakindeyiz. Türk milletini, çağlar üzerinden sıçratmanın peşindeyiz. Allah’ın izniyle de başaracağız. Çağrımız birliğe ve dirliğedir. Çağrımız önce ülkem ve milletim diyen her insanımızadır. Çağrımız milli birlik ve huzurlu yarınlaradır” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI MİLLETE HİZMETE DEVAM EDECEK”

MHP İlçe Başkanı Terzi sözlerine şöyle devam etti, “Cumhur İttifakı’nın temellerini çıkarsız ve temiz bir sayfada buluşan ulvi kadrolar oluşturmuştur. Siyasi çetele değil siyasi reçetemiz vardır! Kararsızlık değil, sadakatle Türk milletine hizmet kararlılığımız mevcuttur. Faturalar üzerinden Türk milletiyle olan asırlık hesaplarını görmeye çalışanlar şimdiden tökezlemiştir. Türk Devleti Türk milletini, sebebi
binlerce kilometre uzakta da olsa hiçbir ekonomik dalgalanmanın kurbanı etmemiştir, etmeyecektir. Emeklilerimizin maaşları en düşük emekli maaşı 3500 TL olmak üzere düzenlenmiştir. KYK Borcu olan milyonlarca öğrencimizin faizleri silinmiş, anapara ile borçlarını ödemeleri için çalışmalar tamamlanmıştır. Yüzbinlerce polisimizin, yüzbinlerce uzman çavuşumuzun, yüzbinlerce öğretmenimizin, yüzbinlerce değişik meslek grubunda bulunan memurlarımızın 3600 ek gösterge sorunu başta olmak üzere özlük haklarında kalıcı düzenlemeler yapılmıştır. Yine yüzbinlerce vatandaşımızın merakla beklediği EYT problemi de inşallah TBMM çalışmalarına başlar başlamaz Genel Kurul Gündemine gelecek, bu problemde vatandaşımızın taleplerini giderecek şekilde çözüme kavuşturulacaktır” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.