DOLAR 32,5749 0.07%
EURO 35,0127 0.4%
ALTIN 2.428,710,24
BITCOIN 2089506-3,86%
Antalya
23°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu: “Alanya’da taşkın önlemleri artırılıyor”

Başkan Toklu: “Alanya’da taşkın önlemleri artırılıyor”

ABONE OL
17:56 - 23 Aralık 2022 17:56
Başkan Toklu: “Alanya’da taşkın önlemleri artırılıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

DSİ ekipleri son dönemde ani ve etkili yağışların görüldüğü bölgemizde gerekli tedbirleri önceden alarak olası bir taşkına karşı dere ıslahı ve dere temizliği çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bugün Oba Mahallesi’nde DSİ ekiplerinin yapmış olduğu dere ıslahı ve dere temizliği çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, DSİ Alanya Şube Müdürü Ali Osman Aslan’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Toklu’nun incelemesine Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan ve Oba Mahalle Başkanı Mehmet Erdemir’de eşlik etti. Başkan Toklu “DSİ Alanya Şube Müdürü, Oba Mahalle Muhtarımız ve Mahalle Başkanımız ile birlikte Oba Mahalle’mizde; dere ıslah çalışmalarının, dere temizliğinin yapıldığı bölgede inceleme gerçekleştirdik.

Bölgede olası bir taşkına karşı DSİ ekiplerimiz önceden önlemlerini alarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç olan bölgelerde ise gerekli bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor.” ifadelerine yer vererek bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

MUHTAR GÜRKAN’DAN TOKLU’YA TEŞEKKÜR

Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan, mahallesinde yürütülen dere ıslah ve dere denizliği çalışmaları için İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya teşekkür ederek olası bir taşkının önüne geçtiklerini ve Oba Mahalle sakinlerinin daha rahat bir kış sezonu geçireceklerini belirtti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.