DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20839802,26%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu, Ankara temaslarını sürdürüyor I Bu kez de Bakan Soylu’ya brifing verdi

Başkan Toklu, Ankara temaslarını sürdürüyor I Bu kez de Bakan Soylu’ya brifing verdi

ABONE OL
11:17 - 2 Haziran 2022 11:17
Başkan Toklu, Ankara temaslarını sürdürüyor I Bu kez de Bakan Soylu’ya brifing verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun Ankara programı Dışişleri Bakanlığı ve Genel Merkez ziyaretlerinin ardından İç İşleri Bakanlığı ile devam etti.  Toklu, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve milletvekilleri ile dün Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı,   Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ziyaret etti. AK Parti’li ekip , ziyaretler kapsamında bugün de  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldiler.

Başkan Toklu’nun yoğun Ankara mesaisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleşen toplantı ile devam etti. Bakan Soylu ile gerçekleşen toplantıda turizm esnafının gece kapanış saatlerinin yeniden düzenlenmesi ve İncekum, Konaklı, Merkez ve Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı kadroları ve mevcut durumu hakkında Toklu genel bilgi aktardı.

GECE KAPANMA SAATLERİ BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Turizm esnafı ziyaretleri ve ilçe teşkilatında turizm esnafı ile yapılan toplantılarda Başkan Toklu’ya iletilen gece kapanış saatleriyle ilgili yeni bir düzenleme talebi Ankara’da Bakan Soylu ile görüşüldü. Toklu, Bakan Soylu’ya gece kapanış saatlerinin biraz daha esnetilerek yeniden bir düzenlemenin yapılıp turizm esnafının biraz daha rahatlatılması konusundaki talepleri iletti. Başkan Toklu, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yapmış olduğumuz toplantıda turizm esnafımızın taleplerini ve bu konuda esnafımıza güzel haberler vermek istediğimizi Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ilettik. Sayın Bakanımıza turizm esnafımızla yapmış olduğumuz toplantılar ve görüşmeler neticesinde dükkanlarının gece kapanış saatlerinin biraz daha ileri alınması konusunda ki isteklerini bildirdik” dedi.

MAHMUTLAR, KONAKLI, İNCEKUM VE MERKEZ JANDARMANIN MEVCUT DURUMU HAKKINDA GÖRÜŞME YAPILDI

Mahmutlar’ın Alanya’nın en kalabalık mahallelerinden birisi olduğuna vurgu yapan Toklu, yerleşik yabancıların oldukça fazla yaşadığı ve dışarıdan bir çok misafirin ağırlandığı bir mahalle olmasından doğan bazı olumsuzlukların önüne geçebilmek ve Konaklı, İncekum ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlıklarına gerekli personel atamalarının yapılması hususunda Bakan Soylu ile görüşme yaptık. “Mahmutlar Mahallemiz gün geçtikçe nüfus olarak büyüyen bir mahallemizdir. Aynı zamanda Konaklı, İncekum ve Merkez Jandarma bölgeleri içerisinde asayiş kontrolünde oluşabilecek aksamaların önüne geçebilmek adına Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya ekstra personel talebimizi ve çözüm önerilerimizi ilettik. Mahmutlar, İncekum, Konaklı ve Merkez Karakollarımıza gerekli personel atamalarının yapılması, vatandaşlarımıza daha huzurlu ve güvenli bir ortam sağlanması ilk hedefimizdir” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN TOKLU’DAN BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR

Alanya’nın sorunlarıyla yakından ilgilenen Bakan Soylu’ya teşekkür eden Toklu, “Sayın Bakanımız bölgemizi iyi bilen birisi, Alanya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü hem teşkilatım hem de ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.