DOLAR 32,5739 0.09%
EURO 34,9705 0.35%
ALTIN 2.425,890,12
BITCOIN 2088873-3,38%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu, gençlerle buluştu

Başkan Toklu, gençlerle buluştu

ABONE OL
15:40 - 20 Ekim 2021 15:40
Başkan Toklu, gençlerle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ etkinliği Çamlıca Mahallesi’nde yoğun katılım ile gerçekleşti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları tarafından Alanya’nın Çamlıca Mahallesi’nde düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ etkinliğine Çamlıcalı gençler yoğun ilgi gösterdi. İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, Çamlıca Mahalle Muhtarı Necati Ağaoğlu ve Çamlıcalılar Derneği Başkanı Şeref Arslan ile bir araya gelen mahalle gençleri sohbet edip gündemi değerlendirdiler.

Gençlere önemli önerilerde ve tavsiyelerde bulunan Başkan Toklu; ‘‘Ülkemizin yarınları, genç kardeşlerimizle yeniden bir aradayız. Çamlıcalı genç kardeşlerimizle çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Gençlerimizle eğitim konuştuk, spor konuştuk. Gençlerimizin fikirleri ve talepleri bizler için çok önemli. Genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten, onlarla sohbet ve muhabbet etmekten her zaman mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.