DOLAR 32,5928 0.34%
EURO 34,8426 0.26%
ALTIN 2.505,380,85
BITCOIN 21046741,87%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu, sağlık çalışanlarını unutmadı

Başkan Toklu, sağlık çalışanlarını unutmadı

ABONE OL
12:22 - 14 Mart 2022 12:22
Başkan Toklu, sağlık çalışanlarını unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (AEAH), Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

İnsan sağlığını ve hayat hakkını koruyan, her koşulda sorumluluğunun bilincinde olan hekimlere ve tüm sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını ifade eden Başkan Toklu; ‘‘Bugün 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekilimiz Sn. Uzm.Dr. Alper Öztürk’ü, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimimiz Sn. Elif Akçalıoğlu’nu ve İlçe Sağlık Müdürümüz Sn. Nadir Aldemir’i ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladık. Toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Teknolojinin hızla geliştiği dünyamızda tıp alanında da her gün yeni gelişmeler ve ilerlemeler kaydedilmektedir. Sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulmasında, sağlık tesislerinin varlığı büyük önem taşısa da, asıl başarıyı yakalayan ve övgüyü hak eden sağlık çalışanlarımızın özverili, sabırlı ve hoşgörülü bir şekilde gece gündüz demeden çalışarak, üstlendikleri görevi yapma çabaları büyük önem arz etmektedir. İki yılı aşkın süredir tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının halen tehdit olarak yaşandığı bu dönemde, canları pahasına görev yapan sağlık personelimizin, bu süreçte göstermiş olduğu gayretleri ve fedakarlıklarından ötürü her birine tek tek teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle, son derece kutsal bir görevi icra eden değerli hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, görevi başında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.