DOLAR 32,5973 0.25%
EURO 34,8105 0.41%
ALTIN 2.412,54-0,82
BITCOIN 21548710,60%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu’dan 19 yıllık iktidar yorumu

Başkan Toklu’dan 19 yıllık iktidar yorumu

ABONE OL
15:58 - 4 Kasım 2021 15:58
Başkan Toklu’dan 19 yıllık iktidar yorumu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti’nin ilk kez iktidara geldiği 3 Kasım 2002 erken seçiminin üzerinden 19 yıl geçti. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 19 yıllık iktidarlık üzerine değerlendirmelerde bulundu. Toklu, “Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, öncülüğünde hükümetimiz 19 yıl boyunca milletimize hizmet yolunda çalışmalarını durmaksızın sürdürdü. Havalimanları, demiryolları, otoyolları, tüneller, köprüler, limanlar, hastaneler, üniversiteler, hayata kolaylaştıran sosyal yardımlar, siyasi reformlar 19 yılda milletimize ulaşan sayısız hizmet ve eserler ile adımızı tarihe altın harflerle yazdırdık. Yazdırmaya da devam ediyoruz” dedi.

ALANYA’DA HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Bu 19 yıllık süre zarfında Alanya’ya birçok hizmet kazandırdıklarını söyleyen Toklu, “AK Parti hükümeti olarak bu hizmetleri halkımız ile buluşturmanın haklı gururunu her zaman yaşadık. Bu zamana kadarki hükümetimizin Alanya’ya kazandırmış olduğu bütün yatırımların takibini teşkilat olarak sürdürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz. Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızın refahını, konforunu artırmak, nizamı korumak, şehrimizin dünya çapında adının tanınabilirliğini artırmak, bir marka şehir olma yönündeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Ankara’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanya’da devam eden yatırımları ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduğunu hatırlatan Toklu, Çavuşoğlu’na destekleri için teşekkür etti. Toklu, “Önümüzdeki süreçte de özellikle Payallar Bölgesine hafriyat işlemlerine başladığımız hastane projesinin hızlanması ile ilgili sürecin takibinde olacağız. Diğer kurumlarla ilgili iletilen sıkıntıları da dünkü görüşmemizde bakanımıza aktardık. Özellikle tapudaki personel sayısının artması ile ilgili desteklerini istedik” dedi.

TURİZM BEKLENENDEN İYİ GEÇTİ

Toklu, turizm ve tarım alanındaki çalışmaları da yürütmeye devam ettiklerini aktararak “Özellikle “Sağlıklı Alanya Güçlü Turizm” sloganı ile pandemi sürecinde ilçe teşkilatı olarak bir çalışma başlattık. Bu çalışma kapsamında pandemi sürecinde turizm devamlılığı ve turizmin eski günlere dönmesi için girişimlerde bulunduk. Bu süreçte de girişimlerimizin ne kadar olumlu bir karşılık bulduğunu gördük. Turizm sezonunun beklenenden daha iyi geçmesi bizleri sevindirdi. İnşallah 2022 sezonunda turizm daha güzel geçmesi için, esnafın daha iyi ticaret yapabilmesi için turist sayısının artmasıyla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

MÜFTÜOĞLU VE ALANYASPOR’A DESTEK

Toklu, bir dönem aradan sonra tekrar Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığına seçilen Emin Müftüoğlu’nu tebrik ederek Alanya’nın mutlu olduğunu aktardı. Müftüoğlu’nun başarılı çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini vurgulayan Toklu, Alanya’nın tanıtımı için de önemli bir sürecin başlayacağının altını çizdi. Toklu, yönetim kurulu toplantısına Alanyaspor atkıları ile katıldıklarına dikkat çekerek statların doldurulması için çağrıda bulundu ve “Biz AK Parti İlçe Teşkilatı olarak takımımıza desteğe devam edeceğiz. Tüm siyasi parti, STK ve kurumları da desteğe davet ediyoruz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.