DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20797452,82%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu’dan 23 Nisan  mesajı

Başkan Toklu’dan 23 Nisan mesajı

ABONE OL
12:19 - 22 Nisan 2022 12:19
Başkan Toklu’dan 23 Nisan  mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Toklu mesajında;“23 Nisan 1920, milli tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Ecdadımız o gün, “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla kenetlenmiş ve bağımsızlığından ödün vermeden çıktığı ve büyük mücadeleler verdiği bu yolda, bağımsızlığını tesis etmeyi başarmış; milli iradenin tecelligâhı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni de açarak tüm dünyaya ilan etmiştir.

23 Nisan 1920 tarihi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, demokrasinin temelinin atıldığı Cumhuriyetimizin yapı taşı Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu olarak milletimiz ve ülkemiz için tarihimizi şekillendiren önemli bir dönüm noktasıdır. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ gelecek nesillere verilen önemin ve güvenin de simgesi olmuştur. Bu nedenle daha güçlü ve daha huzurlu yarınlar için geleceğimizin güvencesi, teminatı çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe hazırlamak hepimizin ortak hedefidir.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucularını, istiklal mücadelemizi yürüten Gazi Meclis’in bütün mebuslarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Ülkemizin ve devletimizin hürriyet ve istiklalini korumak için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum. Yarınlarımızın umudu tüm çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.