DOLAR 32,3935 0.15%
EURO 35,0600 -0.14%
ALTIN 2.322,560,16
BITCOIN 22915792,93%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu’dan çiftçilere geçmiş olsun ziyareti

Başkan Toklu’dan çiftçilere geçmiş olsun ziyareti

ABONE OL
16:37 - 10 Ocak 2022 16:37
Başkan Toklu’dan çiftçilere geçmiş olsun ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, batı mahallelerini etkisi altına alan fırtınada tarım arazileri zarar gören üreticileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Konaklı ve Payallar Mahallelerinde bulunan tarım arazileri zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundular. İncelemelere İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar ve bölge muhtarları da katıldı. Başkan Toklu ve beraberindeki heyet ilk olarak Konaklı Mahallesi’nde ardından da Payallar Mahallesi’nde hasar gören tarım arazileri üzerinde incelemelerde bulundular.

Başkan Toklu, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; ‘‘İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Konaklı Mahallemizde fırtına dolayısıyla tarım arazilerinde hasar oluşan üreticilerimizi ziyaret edip yerinde incelemelerde bulunduk. Ardından Payallar Mahallemize geçerek İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Mehmet Rüzgar ve mahalle Muhtarımız Ali Öztürk’ün de katılımıyla fırtına sebebiyle zarar gören tarım arazileri üzerinde incelemeler yaptık. Hasar tespit çalışmalarının tamamlanması ve mağduriyetlerin bir an önce ortadan kalkması için sürecin takipçisi olacağız. Bütün çiftçilerimize ve üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum’’ İfadelerine yer verdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.