DOLAR 32,3490 0.29%
EURO 35,1360 -0.02%
ALTIN 2.309,811,43
BITCOIN 22898213,11%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu’dan İl Müdürü Er’e okul teşekkürü I ‘HİZMETLERİMİZ SÜRECEK’

Başkan Toklu’dan İl Müdürü Er’e okul teşekkürü I ‘HİZMETLERİMİZ SÜRECEK’

ABONE OL
17:03 - 27 Eylül 2021 17:03
Başkan Toklu’dan İl Müdürü Er’e okul teşekkürü I ‘HİZMETLERİMİZ SÜRECEK’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ekibiyle birlikte, geçen dönem Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i makamında ziyaret etti. Karamanlar Mahalle Muhtarı Hayri Er’in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Toklu, Alanya’ya yönelik çalışmaları için Müdür Er’e teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Demirtaş Mahallesi’ne yapılması planlanan 100 öğrenci kapasiteli yurt için ihale sürecinin başlatılması talimatını değerlendiren Toklu, Mahmutlar Mahallesi’ne bir ilkokul yapılması için gerekli çalışmaların başlanacağının açıklanmasının bölgede sevinç yarattığını belirtti.

Önceki gün bir açıklama yapan Toklu, “Bakanımız Sayın Mahmut Özer beklediğimiz güzel haberleri bizlere getirdi. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz Demirtaş Çok Programlı Lise ziyaretimizde söz verdiğimiz 100 öğrenci kapasiteli yurdumuzun ihale izni çıktı. Ayrıca Mahmutlar ve Kargıcak bölgemize hizmet vermek üzere Mahmutlar Mahalle’mize 1 ilkokul yapılacak. Bu okulumuzda; anaokulu ve özel eğitim anaokulu yer alacak. Alanya’nın eğitim ağını genişletmek ve kaliteyi arttırmak için devletin tüm imkanları seferber edildi. Bakanımız Sayın Mahmut Özer’in talimatları sonrası çalışmalara en kısa sürede başlayacağız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu isteklerimizin onaylanmasında emeği olan sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş’a ve bölge milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuşmuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.