DOLAR 32,5958 0.34%
EURO 34,8188 0.17%
ALTIN 2.509,541,02
BITCOIN 20970832,46%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Uysal’dan Gazipaşa çıkarması

Başkan Uysal’dan Gazipaşa çıkarması

ABONE OL
11:22 - 5 Ağustos 2022 11:22
Başkan Uysal’dan Gazipaşa çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Gazipaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Uysal, birlik beraberlik mesajı verdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, baba ocağı Gazipaşa’yı ziyaret etti. Muratpaşa Belediyesi’nde yaptığı örnek projelerle Türkiye’de adından sıkça bahsettiren Gazipaşa’nın öz evladı Muratpaşa Belediye başkanı Ümit Uysal, dün bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Gazipaşa’ya geldi. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmak isteyen Belediye Başkanı Ümit Uysal, dün öğleden sonra Gazipaşa’ya geldi. Gazipaşa’da ziyaretlerine Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nden başlayan Belediye Başkanı Uysal, daha sonra Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan da yer aldı. Belediye Başkanı Uysal daha sonra Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. Millet İttifakı ortakları CHP ve İYİ Parti İlçe başkanlıklarını ziyaret eden Belediye Başkanı Uysal, ailesini ziyaret etti.

UYSAL’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Belediye Başkanı Uysal, zaman buldukça Gazipaşa’ya gelmeye çalıştığını söyledi. Uzun zamandır Gazipaşa’ya gelme planının olduğunu belirten Belediye Başkanı Uysal, “Bizim ilk amacımız siyaset değil, birlik ve beraberlik. Ayrışmanın değil, birleşmenin zamanı. Gazipaşa’da ilk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne nezaket ziyaretinde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri için Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez’e, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin ve oda üyelerimize teşekkür ediyorum. Ardından Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret ettik. Ziyarette Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan ile ilçe ve ülke gündemine ilişkin sohbetlerde bulunduk. Ardından ise mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret ettik. Nazik ev sahipliklerinden dolayı CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir’e, İyi Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.