DOLAR 32,5998 0.35%
EURO 34,8152 0.16%
ALTIN 2.509,661,03
BITCOIN 20924462,03%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yılmaz, rotasını kırsal mahallelere çevirdi

Başkan Yılmaz, rotasını kırsal mahallelere çevirdi

ABONE OL
17:34 - 28 Haziran 2022 17:34
Başkan Yılmaz, rotasını kırsal mahallelere çevirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa Belediyesi kentin altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya tüm hızıyla devam ediyor. Kentin her noktasında sürdürülen çalışmaların Gazipaşa Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince en kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Salı günü sabah saatlerinde Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün şehrin her noktasında devam eden çalışmalarını inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ilk durağı Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde yol güvenliğini artırmak için başlatılan kavşak düzenleme çalışması oldu. Yoğun trafik akışının sağlandığı ve kaza oranının yüksek olduğu noktalarda kavşak düzenlemesi yapan ekipleri ziyaret eden Başkan Yılmaz, rotasını kırsal mahallelere çevirdi. Çığlık ve Göçük mahallelerinde devam eden Yol düzenleme çalışması ve Korubaşı Mahallesi’nde devam eden Asfalt serimi öncesi altyapı çalışmasını da yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, ekip arkadaşlarından bilgi alıp kolaylıklar diledi.

“HALKIN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR”

Belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, “ Halkçı belediyecilik anlayışıyla merkezden kırsala her mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gazipaşa’mızın her noktasında, belediyemiz ekipmanları ve çalışma arkadaşlarımızın özverisiyle durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sırayla ve planla şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi. Aynı anda Pazarcı’dan Çığlık’a, Yayla yollarından Yeni Mahalle’ye kadar birçok noktada altyapı ve yol çalışmalarını sürdüren Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hızla çalışmaya devam ediyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.