DOLAR 32,4096 0.23%
EURO 35,1203 -0.1%
ALTIN 2.326,300,29
BITCOIN 22960652,35%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel 23 yaylanın tamamını ziyaret etti

Başkan Yücel 23 yaylanın tamamını ziyaret etti

ABONE OL
15:56 - 8 Ağustos 2022 15:56
Başkan Yücel 23 yaylanın tamamını ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel hafta sonu düzenlediği batı yaylası ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılaştı. 23 yaylada sıkmadık el bırakmayan Başkan Yücel, vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinledi ve çalışmaların hemen başlaması için talimat verdi. Başkan Yücel, kendisi ve ekibini ilgi ve sevgiyle karşılayan yayla sakinlerine ve bölge halkına teşekkür etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her yıl periyodik olarak düzenlediği ancak pandemi ve yangın nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremediği yayla ziyaretlerini bu hafta sonu gerçekleştirdi. Ekibiyle birlikte hafta sonunun tamamını yaylalarda geçiren Başkan Yücel, 23 yaylayı ziyaret ederek yörük diyarı Toroslarda sıkmadık el bırakmadı.

BAŞKAN YÜCEL 23 YAYLANIN TAMAMINI ZİYARET ETTİ

Bayır, İncekum, Okurcalar, Çakallar, Saburlar, Güzelbağ, Akdam, Avsallar, Soğukpınar, Güney, Orhan, Karamanlar, Gözübüyük, Emişbeleni, Türkler, Payallar, Tosmur, Toslak ve Elikesik mahallerinin yaylarını gezen Başkan Yücel, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyaret ettiği yaylalarda Başkan Yücel’i yayla sakinlerinin tamamı bayraklarla ve sloganlarla karşıladılar. Birçok yaylada Başkan Yücel’in ziyareti nedeniyle kurban kesildi ve vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. 23 yaylanın tamamında vatandaşların hepsinin tek tek elini sıkan Başkan Yücel, Alanya merkez, mahalleler ve köylerin ardından yaylalarda da vatandaşlardan tam not aldı.

ÇALIŞMALAR İVEDİLİKLE BAŞLAYACAK

Yayla meydanlarında vatandaşlarla buluşan Başkan Yücel, her bir yayla sakininin talebini tek tek dinledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Yücel, notlar alarak çalışmaların ivedilikle başlatılması için talimatlarını verdi. Başkan Yücel yol, parke, duvar, çardak, meydan düzenlemeleri, cami bakımları ve benzeri eksiklerin giderilmesi gibi pek çok konuda vatandaşların isteklerinin yerine getirmek için kolları sıvadı. “Buralar da bizim yurdumuz” diyen Başkan Yücel; “Elimizdeki tüm imkanlarla yaylalarımızdaki sorunları çözmek için çalışmalara başlayacağız.” dedi. Başkan Yücel, vatandaşların elektrik ve su gibi kurumlardan olan istekleri ile ilgileneceğini de belirterek, yetkili birimlere taleplerin iletileceğini belirtti.

BAŞKAN YÜCEL; “HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Pandemi sonrası yaylalardaki vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yücel, “Öncelikle bizi bu ziyaretlerde yalnız bırakmayan yayla sakinlerimize teşekkür ediyorum. Yaylalarımız bizim ata ocaklarımızdır. Yörük kültürünün yaşatıldığı, gelenek, görenek ve kültürümüzün sürdürüldüğü yerlerdir. Bu kültürü yaşatan vatandaşlarımızla buluşmak istedik ve onlarda bizi güler yüzleri ile karşıladılar. Bizleri ağırlayan, kapılarını açan, gönüllerinde yer veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.