DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BITCOIN 22767660,56%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel geleceğin sanatçılarıyla buluştu

Başkan Yücel geleceğin sanatçılarıyla buluştu

ABONE OL
15:48 - 22 Kasım 2022 15:48
Başkan Yücel geleceğin sanatçılarıyla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu, Alanya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM)’in resim sınıfı öğrencilerini ağırladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de atölyeyi ziyaret ederek çalışmalara katıldı.
Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 17. kez düzenlenen Alanya Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu her kesimden insanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sempozyumun bugünkü ziyaretçileri BİLSEM’in resim sınıfı öğrencileri oldu. 1 Kasım’da başlayan, birbirinden değerli ve usta 10 heykeltıraşın katılımıyla gerçekleşen workshopta öğrenciler birbirinden farklı deneyimleri elde etme fırsatı buldular.

BAŞKAN YÜCEL ATÖLYEYİ ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, heykeltıraşlarla ytong malzemelerinden kendi tasarım ürünlerini çıkarmaya çalışan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle tanışan Başkan Yücel, onların hem keyifli hem de deneyim dolu günlerine ortak oldu. Başkan Yücel, “Heykel Sempozyumumuzu ziyaret eden ve workshop çalışması gerçekleştiren Alanya Bilim ve Sanat Merkezi’nin resim sınıfı öğrencileri ile bir araya geldik. Geleceğin sanatçıları ile taşa yansıtacakları eserlerini birlikte yonttuk. Çocuklarımıza güzel bir gelecek diliyorum “ dedi. Workshop çalışmasının ardından öğrenciler Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek atölye imkanı için teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.