DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440,89%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel kurban kesim yerlerinde vatandaşla buluştu

Başkan Yücel kurban kesim yerlerinde vatandaşla buluştu

ABONE OL
13:20 - 9 Temmuz 2022 13:20
Başkan Yücel kurban kesim yerlerinde vatandaşla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Kurban Bayramı’nın ilk günü Alanya’da 4 farklı noktada oluşturulan kurban kesim yerlerini ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Alanya Belediyesi’nin Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Mahmutlar Şantiyesi ve Payallar Hizmet Binası’nda oluşturduğu Kurban Kesim Yerleri, Kurban Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanıldı. Veteriner hekimlerin kontrolünde temiz ve steril bir ortamda kurbanlarını ücretsiz olarak kestiren vatandaşlar dualarla kurbanlarını kestirdiler.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayramın ilk günü kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, vatandaşların bayramını kutladı. Kurban Kesim Yerlerindeki çalışmaları da denetleyen Başkan Yücel’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Yücel, kesilen kurbanların hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Alanya’mızda bir bayram coşkusu daha yaşıyoruz. Şehrin 4 farklı noktasında oluşturduğumuz kurban kesim yerlerinde temiz, hijyenik ve ücretsiz olarak vatandaşlarımıza bayram süresince hizmet edeceğiz. Bayramlar tüm İslam Aleminin birlik, beraberlik duygularının pekiştirildiği çok özel günlerdir. Bu birlik ve beraberliği kurban kesim alanlarında hissetmek bizleri çok mutlu etti. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.