DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1081 -0.01%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2270636-0,66%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel: “Tek beklentim öğrencilerimizin başarısı”

Başkan Yücel: “Tek beklentim öğrencilerimizin başarısı”

ABONE OL
18:27 - 8 Haziran 2023 18:27
Başkan Yücel: “Tek beklentim öğrencilerimizin başarısı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime kazandırdığı Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nun öğrencileri ve onların velileri ile bir araya geldi. Başkan Yücel, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan yıl sonu değerlendirme toplantısında öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin taleplerini dinledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime verdikleri destekler hakkında bilgi verdi. Ardından salonda bulunanlara mikrofon uzatılırken hem veliler hem de öğrenciler, böylesine güzel ve kaliteli eğitim imkanı sağlayan Başkan Yücel ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana önceliğinin eğitim olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı; “Gerek Kestel Belediye Başkanlığım gerekse Alanya Belediye Başkanlığım sürecinde önceliğim her zaman eğitim oldu. Benim Etüt merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerimizden tek beklentim var oda “başarı”. 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Toplantının ardından Başkan Yücel öğrenciler, öğretmenler ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.