DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,0260 -0.2%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2264305-0,79%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel, yaşlı vatandaşı unutmadı

Başkan Yücel, yaşlı vatandaşı unutmadı

ABONE OL
13:58 - 1 Ekim 2021 13:58
Başkan Yücel, yaşlı vatandaşı unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’nin müdavimleri yaşlılarla bir araya geldi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşlı vatandaşları unutmadı. Başkan Yücel, Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’nin adeta müdavimleri olan yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Başkan Yücel’e ziyaretinde Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel eşlik etti.

BAŞKAN YÜCEL YAŞLILARA KARANFİL VERDİ

Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’ndeki ziyarette yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenen ve taleplerini dinleyen Başkan Yücel daha sonra herkese karanfil dağıttı. Yaşça büyüklerin kendilerine her zaman yol gösterdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi müdavimleriyle bir araya geldik. Kıymetli büyüklerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Senede bir gün değil her zaman onların yanındayız. Geleceğimizin yol göstericileri değerli büyüklerimizin gününü kutluyor, hepsine sağlıklı günler diliyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.