DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076548-1,31%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel’den 23 Nisan mesajı

Başkan Yücel’den 23 Nisan mesajı

ABONE OL
14:46 - 22 Nisan 2023 14:46
Başkan Yücel’den 23 Nisan mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesajı yayımladı. Başkan Yücel, “Tüm çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan 1920 tarihi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Ulus olma yolunda uzun yıllar mücadele etmiş, tam bağımsızlık için büyük bedeller ödemiş kahraman bir milletin gurur günüdür; çünkü bugün Türk milletinin iradesini temsil eden meclis açılmış ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi özgürlüğün, eşitliğin ve adaletin dayağı olan ulusal egemenlik ilan edilmiştir.

Ulu Önderimiz de bir kez daha dünyada bir ilki yaparak, bu tarihi günü ülkemizin geleceği ve aydınlık yarınlarının teminatı olan çocuklarımıza hediye etmiştir. Çünkü çocuklar bir ülkenin geleceğidir. Bundan dolayı çocuklarımıza sahip çıkmak ülkemizin geleceğine sahip çıkmak anlamını taşımaktadır. 23 Nisan; sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin ve barışın temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın en mutlu günleridir.

Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyor ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımıza hediye ettiğimiz ve 2 gün boyunca Belediye Binası arkasında devam edecek 5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’mize tüm çocuklarımızı aileleri ile birlikte davet ediyorum.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.