DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.303,021,14
BITCOIN 22930743,55%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel’den eğitimde müjde üstüne müjde

Başkan Yücel’den eğitimde müjde üstüne müjde

ABONE OL
17:28 - 20 Eylül 2022 17:28
Başkan Yücel’den eğitimde müjde üstüne müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Batı mahallelerindeki eğitim yatırımlarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitim alanında müjde üstüne müjde verdi. Başkan Yücel, “Şehit Aybüke Öğretmen Etüt ve Destek Eğitim Kursumuzu 26 Eylül, Avsallar Halıcı Orhan İlköğretim Okulunda ikili eğitimi sona erdirmek için inşa ettiğimiz 24 Derslikli ve 750 öğrencinin eğitim alacağı okulumuzu Ekim ayı içerisinde hizmete açıyoruz” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışıyla batı mahallelerinde hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaaddinoğlu, birim müdürleri ve sorumlu amirlerle birlikte çalışmaları denetleyen Başkan Yücel, özellikle eğitim alanında bölge adına devrim niteliğinde projelerin hayata geçtiğini belirtti.

“ETÜTÜMÜZÜN ADI ‘ŞEHİT AYBÜKE ÖĞRETMEN’ OLACAK”

Eski Payallar Ek Hizmet Binası’nın yeniden düzenlenerek etüt merkezi olarak yeniden bölge halkının hizmetine kazandırıldığını belirten Başkan Yücel, “Her sorunun eğitimle aşılacağına inanan bir anlayışla eğitim yatırımlarımıza hız verdik” dedi. Başkan Yücel, “Önceliğimiz hep eğitim oldu. Bu yıl da merkezde Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’ndan sonra doğu ve batıda da yeni etüt merkezleri açacağımızı söylemiştik” diye konuştu.

BAŞKAN YÜCEL: “İLK DERS ZİLİ 26 EYLÜL’DE ÇALACAK”

Alanya’nın her bölgesinde ikili eğitimi ortadan kaldırmak adına çalıştıklarını ve 4 aylık hummalı çalışma sonucunda da bu tesisi bölgeye kazandırdıklarını söyleyen Başkan Yücel, “Batı bölgemizde tüm öğrencilerimize hizmet verecek 24 derslikli bu tesis hayırlı olsun. Şehit Aybüke öğretmenimiz anısına buradaki öğrencilerimize güzel bir gelecek sunmak istiyoruz. 26 Eylül Pazartesi günü de ilk ders zilini çalacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YÜCEL AVSALLAR’DA İKİLİ EĞİTİMİ BİTİRİYOR: AVSALLAR YENİ OKUL İÇİN GÜN SAYIYOR

Öte yandan Alanya Belediyesi’nin Avsallar Mahallesi’nde hayırseverlerin katkıları ile Alanya Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni okul projesini de inceleyen Başkan Yücel, 24 derslikli ve 750 öğrenci kapasiteli okul inşaatının tamamlandığını açıkladı. Avsallar Halıcı Orhan İlköğretim Okulu’nda ikili eğitime son vermek için Alanya Belediyesi’nin yapımını üstlendiği okul inşaatının tamamlandığını ve bir ay içinde hizmete açılacağını belirterek, “Bölgemizin eğitim konusundaki endişelerini giderip öğrencilerimize ve velilerimize nefes aldıracağız. Her iki eğitim kurumumuz da batı bölgemize ve Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.