DOLAR 32,5917 0.35%
EURO 34,8554 0.32%
ALTIN 2.506,680,91
BITCOIN 21047191,70%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel’den Payallar’ın sağlık sorununa neşter

Başkan Yücel’den Payallar’ın sağlık sorununa neşter

ABONE OL
17:44 - 15 Şubat 2022 17:44
Başkan Yücel’den Payallar’ın sağlık sorununa neşter
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi, Payallar Mahallesi’nin sağlık yükünü hafifletmek amacıyla yeni sağlık ocağı yapımı için düğmeye bastı. Hayırsever Solmaz ailesi ile birlikte sağlık ocağının yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, “İnşallah hayırsever ailemiz ile elbirliği içinde güzel bir sağlık hizmet alanını bölgeye kazandıracağız” dedi.
Sağlık alanında da yatırımlarını arttıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu kapsamda Payallar Mahallesi’nin yükünü alacak yeni bir projenin daha startını verdi. Hayırsever Solmaz ailesi ile işbirliğinde Payallar Mahallesi 14152. Sokak’ta kamu sağlık alanı olarak ayrılan 2500 metrekarelik alana yeni sağlık ocağı yapılacak.

6 MUAYENEHANE İLE BÖLGEYE NEFES ALDIRACAK

İnşa edilecek sağlık ocağının 6 muayenehaneden oluşacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Türk milletinin ne kadar kadirşinas bir millet olduğunu görüyoruz. Alanya için vatandaşlarımızın hepsi elini taşın altına koyuyor. Bugün kendisi de sağlıkçı olan Solmaz ailemiz Payallar’a bir sağlık ocağı kazandırılması için seferber oldu. Sağlık hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunu pandemi döneminde bir kez daha anladık. Hayırsever Solmaz ailemize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir çalışmayı burada yapacağız” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Sağlık ocağının yapımını üstlenen hayırsever Hayriye Solmaz ise, “Böyle bir yapının oluşturulmasında bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yaşadığımız kente böyle bir sağlık tesisi kazandırmak, hizmet alanı sağlamak hep hayalimizdi. Alanya’da çok çalıştım, eşim de sağlıkçıydı. Bugün olsa yine iğne yapmak bile olsa çalışırım. İnşallah çalışmamızda muvaffak oluruz. Çok sevinçliyim. Allah destek olan herkesten razı olsun” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTI”

Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir de, hayırsever aileye teşekkür etti. Müdür Aldemir, “Alanya Belediyemiz pandemi döneminde her isteğimize olumlu cevap verdi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Pandemide sağlık hizmetlerinin aksamaması için gece gündüz mücadele verdi. Bugün de Payallar’a sağlık ocağının kazandırılmasında önayak oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Payallar Muhtarı Ali Öztürk de hayırsever Solmaz ailesine ve Başkan Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.