DOLAR 32,5235 0.22%
EURO 34,8671 0.38%
ALTIN 2.487,381,03
BITCOIN 1984425-3,98%
Antalya
21°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel’den yoğun mesai I PROGRAMLARA YETİŞEMİYOR

Başkan Yücel’den yoğun mesai I PROGRAMLARA YETİŞEMİYOR

ABONE OL
08:43 - 30 Kasım 2021 08:43
Başkan Yücel’den yoğun mesai I PROGRAMLARA YETİŞEMİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel son dönemde adeta vites yükseltti. Gündüz belediye çalışmalarına vakit ayıran Başkan Yücel, akşamları da kentin muhtelif sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen etkinliklerine katılarak halkla buluşmalarını sürdürüyor.

Başkan Yücel dün akşam da Emlak Komisyoncuları Derneği, Müteahhitler Birliği, Emlak Profesyonelleri Birliği başkanları, yönetimleri ve üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Yücel, “Planladığımız ve üzerinde çalıştığımız çözüm yolları üzerine konuştuk. Tüm katılımcılara teşekkür eder, hayırlı işler dilerim” mesajı verdi.

Ardından Alanya Mimarlar Odası’nın öncülüğünde, Alanya Belediyesi destekleriyle düzenlenen Odalar Arası Voleybol Turnuvası’nın ödül törenine katılıp, başarı elde eden sporculara ödüllerini takdim eden Başkan Yücel, son olarak eşi Yıldız Yücel’le birlikte; Rota Sanat Merkezi Alanya Büyük Koro ve Orkestrası tarafından Alanya’nın fethinin 800. yılına özel olarak hazırlanan ve 80 kişilik ekiple sahnelenen, bestesi orkestra kurucusu Şef Ferhat Muratal’a, Librettosu Mustafa Erman Doğan’a ait oratoryoyu izledi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer ile eşi de hazır bulundu.

Başkan Yücel ayrıca dün İstanbul ve Zonguldak’ta fırtına nedeniyle yaşamını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek, “Yurdumuzda birçok ilimizi olumsuz etkileyen yağış ve fırtına nedeniyle bütün vatandaşlarımızdan dikkatli olmasını istirham ediyorum” mesajı verdi.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.