DOLAR 32,3277 0.23%
EURO 35,1188 -0.05%
ALTIN 2.303,521,16
BITCOIN 23041753,05%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Bayramda alışverişimizi yerel esnaftan yapalım’

‘Bayramda alışverişimizi yerel esnaftan yapalım’

ABONE OL
11:42 - 7 Temmuz 2022 11:42
‘Bayramda alışverişimizi yerel esnaftan yapalım’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sönmez, vatandaşlara bayram alışverişini yerel esnaftan yapmaları çağrısını bir kez daha yineledi.

Kurban Bayramı’na çok kısa bir süre kaldı. Vatandaşlar bayram alışverişi için işyerlerinin yolunu tuttu. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, vatandaşlara çağrıda bulunarak, alışverişlerde yerli esnafların tercih edilmesini istedi. Ayakta kalma mücadelesi veren yerel esnafların kent ekonomisinin can damarı olduğunu belirten Oda Başkanı Sönmez, “Bayram alışverişlerimiz ile esnafımıza destek olalım. Bereketini beraberinde getiren Kurban Bayramı alışverişi ile Gazipaşa’mızın yerel esnafımıza rahat bir nefes aldıralım” diye konuştu.

“ALIŞVERİŞİMİZİ YEREL ESNAFTAN YAPALIM”

Vatandaşların bayramda yapacak alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları yönünde uyaran Oda Başkanı Sönmez, “Yaklaşık 2 yıldır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zorlu bir süreçten geçti. Çok şükür bu yıl Ramazan Bayramını geçirdiğimiz gibi Kurban Bayramımızı da sevdiklerimiz yanında hep birlikte geçireceğiz. Pandemi döneminde esnafımız dükkanlarını açamadıkları dönemler yaşadı. Bu anlamda yaklaşan Kurban Bayramı öncesindeki alışverişlerimizi esnafımızdan yapalım. Esnaftan yapılacak her bir alışveriş gerçekten çok kıymetli. Bu alışverişler sayesinde esnafımızda bayrama ailesiyle birlikte sıkıntısız bir şekilde geçirir. Unutmayalım ki esnaf, kent ekonomisinin can damarı. Bunun farkında olalım ve Kurban Bayramı alışverişlerimizi, yabancı sermayeli işyerlerinden değil mahallemizin emektarı, dostumuz, akrabamız olan kendi esnafımızdan yapalım. Böylelikle hem esnafımız kazansın hem de Gazipaşa ekonomisi canlansın. Alışverişimizi kendi esnafımızdan yaparsak sıcak para, kentimizde kalır. Böylelikle her kesimin refahı artar, huzurlu ve mutlu bir tablosu oluşur” dedi.
Yerel esnaftan alışveriş yapıldığı takdirde Gazipaşa’nın da kazanacağına değinen Oda Başkanı Sönmez, “Vatandaşlarımız bayram şekerini, çikolatasını, meşrubatını, kolonyasını, bayramlıklarını ve tüm ihtiyaçlarını mahalle veya çarşı esnaflarımızdan yapmalıdır. Böylece esnafımızı sevindirsin ve onlara bayram sevinci yaşatsın. Yerel esnafımızdan alışveriş yaparak hem esnafımız kazansın hem kazansın” dedi. Oda Başkanı Sönmez, “Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı’nın Gazipaşa’mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine esenlikler getirmesini diliyorum. Halkımızın, esnafımızın bayramını yürekten kutluyorum” diye konuştu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.