DOLAR 32,5637 0.02%
EURO 35,0180 0.26%
ALTIN 2.421,72-0,02
BITCOIN 2086596-3,30%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Beşiktaş’tan Alanyaspor’a Tayfur Bingöl teklifi

Beşiktaş’tan Alanyaspor’a Tayfur Bingöl teklifi

ABONE OL
09:23 - 28 Haziran 2022 09:23
Beşiktaş’tan Alanyaspor’a Tayfur Bingöl teklifi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Rıdvan Yılmaz için Frankfurt ile anlaşma aşamasında bulunan Beşiktaş, Alanyasporlu Tayfur Bingöl’ü transfer etmek için harekete geçti. İki kulüp para ve Salih Uçan takasıyla anlaşmaya çok yakın. Alanyaspor’da gösterdiği performansla kariyerinin en skorer dönemini geride bırakan Tayfur Bingöl’ün hayali gerçek oluyor.

ALANYASPOR’A İMZA ATARKEN ‘HAYALİM BEŞİKTAŞ’ DEMİŞTİ

Devre arasında Alanyaspor ile 3 yıllık sözleşme uzatan ve imza töreninde, “Tek bir hayalim var: Alanyaspor futbolcusu olarak Beşiktaş’a transfer olmak. Bu olduğu takdirde çok güzel bir hayalim gerçekleşecek. Olmazsa da futbolu Alanyaspor’da bırakmak istiyorum” diyen Tayfur Bingöl için Siyah-Beyazlılar resmi teklifte bulundu.

ALANYASPOR 2 MİLYON EURO İSTİYOR

Rıdvan Yılmaz’ın da ayrılma olasılığına karşı ilk teklifini sunan Beşiktaş, 2 milyon Euro bonservis bedelinin belirlenmesinin ardından pazarlıklar başladı. Siyah-Beyazlıların para + futbolcu teklifini değerlendirmeye alan Alanyaspor, son olarak 1 milyon Euro ve Salih Uçan talebini iletti.

ANLAŞMA YAKIN

Son teklifle birlikte Beşiktaş’ın ücrette indirim beklediği, ancak tarafların anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. İmzaların atılması halinde Tayfur Bingöl; Beşiktaş’ın yolunu tutacak, Salih Uçan ise 2 sene aranın ardından kiralık olarak Alanyaspor’a geri dönecek.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.