DOLAR 32,5887 0.34%
EURO 34,8506 0.32%
ALTIN 2.493,420,38
BITCOIN 21171904,60%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BİL ALANYA KOLEJİ’NDEN VELİLERE MÜJDE

BİL ALANYA KOLEJİ’NDEN VELİLERE MÜJDE

ABONE OL
17:21 - 22 Ağustos 2020 17:21
BİL ALANYA KOLEJİ’NDEN VELİLERE MÜJDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Bil Alanya Koleji Kurucusu Sayi, uzaktan eğitim döneminde okul gün birim ücretini yüzde 50 indirimli hesaplanacağını açıkladı.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs; tüm kesimleri olumsuz olarak etkiledi. Turizm şehir olan Alanya’da bazı ülkelerin seyahat yasağı uyguladığı ülkeler sıralamamasında olması nedeni ile turizm gelirlerinin düşmesi, Alanya halkının önemli bir gelir kalemini yok etti.  Bu gelişmeler özel okullara çocuklarının gönderen velilerin kara kara düşünmesine neden oldu. Bil Alanya Koleji basına ve kamuoyuna yaptığı açıklama ile velilerine bir nebze de olsa nefes aldırmak için öğrenim ücretinde yaptığı indirimle velilerin yüreğine su serpti.
GÜN SAYISI DİKKATE ALINACAK
Bil Alanya Koleji Kurucusu Erdal Sayi, kamuoyuna yaptığı açıklamada, “Velilerimize Bil Alanya Koleji Yönetim Kurulu olarak, 19 Ağustos 2020 tarihinde aldığımız karara göre; 2020/2021 Eğitim Öğretim yılının bir kısmının uzaktan eğitim yöntemiyle devam etme olasılığına yönelik olarak, eğitim öğretim ücretlerimiz yeniden yapılandırılmıştır.  Eğitimin uzaktan öğrenim yöntemi ile gerçekleştirileceği günler için, okul gün birim ücreti (yemek ücreti dâhil) yüzde 50 indirimli olarak hesaplanacaktır. Uzaktan öğretim uygulamaları nedeni ile gerçekleşecek indirim tutarı her öğretim dönemi sonun da iade faturası ile sizlere yansıtılacaktık ve iade edilecektir. Yüzde elli indirimli okul gün birim ücreti; öğrenci sözleşmesinde imza altına alınan eğitim ücreti üzerinden okulun uzaktan eğitim verdiği gün sayısı dikkate alınarak hesaplanacaktır. Benim Okulum, Benim Öğretmenim diyerek eğitime olan katkılarını arkamızda hissettiğimiz velilerimize en içten duygularımla teşekkür ederim. Alanya halkına saygı ile duyurulur” dedi

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.