DOLAR 32,3772 0.17%
EURO 35,0404 -0.17%
ALTIN 2.324,760,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BoostCamp için pedallar Antalya’da çevriliyor

BoostCamp için pedallar Antalya’da çevriliyor

ABONE OL
10:07 - 1 Ekim 2021 10:07
BoostCamp için pedallar Antalya’da çevriliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Yol bisikleti kampı BoostCamp, bu yıl koşu, yüzme ve bisiklet kampı konseptiyle Antalya’da gerçekleşiyor. 3 Ekim tarihine kadar devam edecek kampta, sporcuları zorlu etapların yanı sıra eğitimler ve renkli atölyeler de bekliyor.

Geçtiğimiz aylarda Marmaris ve Kapadokya’da Türk Telekom Prime sponsorluğunda gerçekleştirilen yol bisikleti kampı BoostCamp, bu yıl koşu, yüzme ve bisiklet kampı ile zenginleştirilen “fast track” konseptiyle Antalya’da gerçekleşiyor. Yol bisikletçilerinin önemli hazırlık kampı olarak bilinen BoostCamp 3 Ekim tarihine kadar sürecek.

Bu yıl kampta 100’ün üzerinde sporcu, 4 gün boyunca farklı rotalarda hem triatletler için hem de bisikletçiler için farklılaştırılmış mesafe ve hız grupları seçenekleri ile mücadele edecek.

Belek bölgesi çıkışlı rotalarda sürüşler, Alanya, Aspendos, Düden, Manavgat ve Oymapınar çevresinde yapılacak. Büyük çoğunluğu sıcak asfaltta yaşanacak mücadelelerin yanı sıra yarışlarda triatletler için özel koşu ve yüzme etapları yer alacak. Triatletler için ayrıca özel expo yolunda interval ve tempo antrenmanı yapma imkânı sağlanacak. Yarışlarda mücadele edecek sporcular, öğleden sonra ve akşamları kamp alanında düzenlenecek eğitimlere ve atölye çalışmalarına katılacak. Aktivitelerle dolu bir kamp dönemi geçirecek olan katılımcılar, merak ettikleri konuları alanında uzman isimlere sorabilecek.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.