DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881,74%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Eski eşine ve kocasına dehşeti yaşatan eski koca adliyeye sevk edildi

Eski eşine ve kocasına dehşeti yaşatan eski koca adliyeye sevk edildi

ABONE OL
14:08 - 7 Nisan 2022 14:08
Eski eşine ve kocasına dehşeti yaşatan eski koca adliyeye sevk edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da, 11 ay önce boşandığı eşi ve kocasını maket bıçağı ile yaralayan eski kocanın, 9 aydır uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi. Yaralı kadının ise ilk ifadesinde, “Kapıyı açmam ile beraber boğazımı ve çeşitli yerlerimi maket bıçağıyla kesti daha sonra kapıyı kilitleyip, eşimi de yaraladı” dediği öğrenildi.
Olay, Kepez’de Erenköy Mahallesi 4873 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın 2’nci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Abdurrezzak A. akşam saatlerinde 11 ay önce boşandığı eşinin yanına 2 çocuğunu görmeye geldi. Şahıs burada eski eşi Meral D. F. (39) ve 10 gün önce evlendiği kocası Erden F. (40) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıs yanında bulunan 2 çocuğunu dışarı çıkararak komşuya bıraktı. Daha sonra ise geri dönerek kapıyı içeriden kilitledi. Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından öfkeli eski koca, elinde bulunan maket bıçağı ile eski eşi ve kocasını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Yaralı şahıslara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Yardım çığlıklarını duyan komşular ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıslara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İlk müdahalenin ardından Erden F. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Meral D.F. ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

“Eski eşim, beni ve kocamı öldürmekle tehdit ediyordu”

Hastanede tedavisi süren Meral D.’nin ilk ifadesi ortaya çıktı. Kadının ifadesinde, “Eski eşim, beni ve kocamı öldürmekle tehdit ediyordu. Haber gönderip, çocukları görmeye geleceğini söylemiş. Söylediği gibi gelip, kapıyı çaldı. Kapıyı açmam ile beraber boğazımı ve çeşitli yerlerimi maket bıçağıyla kesti daha sonra kapıyı kilitleyip, eşimi de yaraladı” dedi. Abdullahrezzak A. ise işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, şahsın eski eşinin başvurusu üzerine 9 aydır uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.