DOLAR 32,5775 0.1%
EURO 34,9456 0.27%
ALTIN 2.416,12-0,28
BITCOIN 2096862-3,39%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
“Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz”

“Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz”

ABONE OL
14:15 - 12 Nisan 2023 14:15
“Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Antalya Milletvekili Adayı Avukat Zehra Milli, Alanya’da partililerle bir araya geldi. Milli “Ülkem ve Antalya hak ettiği refaha erişene kadar durmak yok. Mutlaka son dakikaya kadar çalışacağım” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Adayı Avukat Zehra Milli, Alanya’ya gelerek partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Parti binasında düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katılan Milli’yi İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimi ile bir araya geldi. Toplantıya CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik de katıldı. Toplantıda önce konuşan Karadağ, Alanya’ya geldiği için milletvekili adayı Milli’ye teşekkür etti. Karadağ, “Milli, partimizin milletvekili adayları arasında belki en genci. Kendisi avukat. Partimize gelecek yıllarda hizmet vereceğine inanıyorum. Kendisi ile tanıştığımda dinamizmine, gençliğine ve partiye olan inancına çok inandım. Kendisine başarılar diliyorum. Hep beraber CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’ün köşküne çıkaracağız. TBMM de çoğunluğu sağlayarak cumhuriyetin bir an önce asil değerlerine kavuşacağız” dedi.

“BU YOLDA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Antalya’nın en genç milletvekili adayı olduğunu söyleyen Milletvekili Adayı Milli ise, “Genel merkezimiz, il ve ilçe örgütlerinin teveccühü ile aday olduk. Antalya’da genç arkadaşlarımızın listede bulunması hakikaten güzel bir sürecin başlangıcı oldu. Bu noktada Murat Özçelik’i de tebrik ediyorum. Bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz. Kendimi bildim bileli ülkemi önceledim. Ülkemizin zenginlikleri, doğal güzellikleri, sanayisi, turizmi, teknoloji bakımından çok zeki gençlerimizin yatırımcılarla, turizmin de daha da bilim ve teknoloji ile buluşturulmasıyla Antalya’mızın hak ettiği konuma gelebileceğini görüyoruz. Ben bunun için yola çıktım. Ülkem, Antalya’m hak ettiği refaha erişene kadar durmak yok. Mutlaka son dakikaya kadar çalışacağım. Ben dediğim gibi önce hep ülkemi önceledim. Kendimden önce bu ülkeme faydalı olur mu diye düşündüm. Dolayısıyla şimdiye kadar geçen bir ömür, hazırlık vardı. Bundan sonra da ülkemiz, partimiz için harcanacak bir ömür, gerekirse de verecek bir canımız var. CHP iktidara yürürken bu yolda yürümek gurur verici. Bu yolda kilometre taşlarına baktığımızda cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına mutlulukla yürüyoruz. Refaha erişmek için birtakım adımlar atıyoruz. Bunların içinde olmak çok keyifli. Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.