DOLAR 32,5027 0.16%
EURO 34,7705 0.1%
ALTIN 2.490,421,15
BITCOIN 20686215,60%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Büyükşehir ekiplerinden Taşatan’da yoğun mesai

Büyükşehir ekiplerinden Taşatan’da yoğun mesai

ABONE OL
12:29 - 30 Ocak 2023 12:29
Büyükşehir ekiplerinden Taşatan’da yoğun mesai
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yağmur ve fırtınanın yanı sıra yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışıyla da mücadele ediyor. Hafta sonu kar yağışının etkili olduğu Alanya Taşatan bölgesinde Büyükşehir ekipleri karla mücadele çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, kar ve yağmur nedeniyle ulaşımın aksamaması için Taşatan bölgesinde yoğun mesai yaptı. Kar yağışının etkili olduğu Taşatan grup yolu Hacıbeleni, Erikçiler, Gören, Yeniköy ve Köprülü yollarında kar küreme ve temizlik çalışması yapıldı.

YOLLAR AÇIK TUTULDU

Yağış nedeniyle ulaşımın aksamaması için Büyükşehir ekipleri tarafından tüm yollar trafiğe açık tutuldu. Diğer yandan Taşatan grup yolu Hacıbeleni mevkiinde buzlanma nedeniyle yolda kalan araç ve vatandaşlar yolun iş makineleri tarafından açılması ile yollarına devam etti.

YAĞMUR NEDENİYLE BOZULAN YOLLAR AÇILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Taşatan’daki karla mücadelenin yanında Kızılcaşehir ve Akçatı Mahalleleri’nde yağmur nedeniyle çamurla kapanan yağmur giderlerini tek tek açtı. Şarampoller temizlenirken, yolun bozuk olan noktalarına bakım yapıldı. Ayrıca Bademağacı Mahallesi’nde bozulan yolda bakım onarım çalışması gerçekleştirildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.