DOLAR 32,5163 -0.08%
EURO 34,9767 0.37%
ALTIN 2.436,700,57
BITCOIN 2074074-3,90%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Çaldıkları motosikleti satmaya kalkınca yakalandılar

Çaldıkları motosikleti satmaya kalkınca yakalandılar

ABONE OL
11:49 - 12 Kasım 2022 11:49
Çaldıkları motosikleti satmaya kalkınca yakalandılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta Yediemin Otoparkı’ndan çaldıkları motosikleti parkta sohbet eden gençlere satmaya kalkan 15-16 yaşlarındaki 2 çocuk, çaldıkları motosikleti satamadan yakalandı.
Çocukların, bir grup arkadaşıyla birlikte Yediemin Otoparkı’nın tel örgülerini kesmek suretiyle motosikletleri otoparktan çalıp ormanlık alana götürdükleri belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Kavaklı Mahallesi’nde bulunan parka gelen 15-16 yaşlarındaki suça sürüklenen 2 çocuk, parkta sohbet eden gençlere, hurda motosikletleri olduğunu ve satmak istediklerini söyledi. Gençlerin ısrarı üzerine çocuklar, motosikletleri Kavaklı Mahallesi’nde bulunan yediemin otoparkından çaldıklarını paraya ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Gençler bir taraftan çocukları oyalarken bir taraftan da polisi arayarak durumu bildirdi. Parka gelen polisler ve mahalle bekçileri çocukları yakalarken, çocukların söylediği yerde 2 adet motosiklet ele geçirildi. Motosikletler yediemin otoparkına teslim edilirken, otoparkın güvenlik kamerasında çocukların bir grup arkadaşlarıyla otoparkın yakınlarına geldikleri, otoparkı çevreleyen tel örgüyü kestikten sonra içeriye girip gözlerine kestirdikleri motosikletleri yine girdikleri yerden çıkarıp gittikleri görüldü.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.