DOLAR 32,5652 0.07%
EURO 34,9186 0.22%
ALTIN 2.426,440,15
BITCOIN 2093025-3,29%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Camlarını kırdıkları araçlardan hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Camlarını kırdıkları araçlardan hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

ABONE OL
15:26 - 12 Şubat 2022 15:26
Camlarını kırdıkları araçlardan hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Muratpaşa’da kiralık araçla geldikleri bölgede park halindeki otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları kredi kartı ile alışveriş yaptıkları, bazı malzemeleri ise internet üzerinden sattıkları öğrenildi.
Muratpaşa’da otomobillerin camlarının kırılarak gerçekleştirilen hırsızlık olaylarının ardından polis ekipleri, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Çok sayıda güvenlik görüntü kayıtlarının incelenmesi sonrası, şüphelilerin kiralık araç ile olay yerlerine gittikleri ve otomobillerin camlarını kırdıkları tespit edildi. Eş zamanlı yapılan operasyonda G.D. ve F.A. ile suça sürüklenen çocuk N.D.T. yakalandı. Firari şüpheli A.K’yi ise yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Şüphelilerin aynı yöntemle, Fener Mahallesi, Bayındır Mahallesi, Çağlayan Mahallesi, Memurevleri Mahallesi ve yine Fener Mahallesi’ndeki otomobillerden hırsızlık yaptığı belirlendi.
Şüphelilerin çaldıkları kredi kartları ile alışveriş yaptıkları, araçlardan aldıkları bazı malzemeleri ise internet üzerinden sattıklarını öğrenildi.
Şüphelilerin kaldıkları yerde yapılan aramada; 1 adet araç ruhsatı, 1 adet kontak anahtarı, 1 adet sırt çantası, 2 adet yürüyüş hediği seti,1 adet gözlük,1 adet gözlük kılıfı, 1 adet cüzdan,2 adet parfüm, 1 adet çanta, 2 laptop bilgisayar, şarj aleti, laptop çantası ele geçirildi. Malzemeler sahiplerine teslim edildi. N.D.T. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, G.D ve F. A. adliyeye sevk edildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.