DOLAR 32,3730 0.16%
EURO 35,0879 -0.03%
ALTIN 2.325,200,26
BITCOIN 2278307-1,02%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Çavuşoğlu: “ALTSO seçimlerinde kazanan Alanyaspor oldu”

Çavuşoğlu: “ALTSO seçimlerinde kazanan Alanyaspor oldu”

ABONE OL
17:28 - 25 Kasım 2022 17:28
Çavuşoğlu: “ALTSO seçimlerinde kazanan Alanyaspor oldu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Eray Erdem’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.
Alanyaspor Kulüp Bşkanı Hasan Çavuşoğlu, “ALTSO seçimlerinde kazanan Corendon Alanyaspor oldu. Yönetim kurulumuzdan iki adayın yarıştığı seçimler sonunda Eray Erdem başkan seçildi. Kendisini ve yönetim kurulunu kutluyorum. İçimizden bir başkan seçildiği için mutluyuz ve gururluyuz. Erdem ve ekibinden birçok kişi yıllardır kulübümüzün yönetim kurulunda da yer alıyor. Onların her zaman desteğini hissedeceğimizi biliyoruz. Alanya’mız için biz de her zaman onların yanında olacağız” dedi.

ALTSO Başkanı Eray Erdem ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yönetim kurulunda yer almaktan büyük onur ve gurur duyduğum, şehrimizin gururu Alanyaspor’umuzun kıymetli Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizi odamızda ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Çavuşoğlu’na ve değerli arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Zaten yıllardır hep birlikte Alanyaspor’un yanındayız. Bundan sonra da desteğimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.