DOLAR 32,5958 0.34%
EURO 34,8188 0.17%
ALTIN 2.509,541,02
BITCOIN 20970832,46%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ÇAVUŞOĞLU’NDAN BAŞKAN YÜCEL’E ZİYARET

ÇAVUŞOĞLU’NDAN BAŞKAN YÜCEL’E ZİYARET

ABONE OL
11:23 - 27 Mart 2021 11:23
ÇAVUŞOĞLU’NDAN BAŞKAN YÜCEL’E ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret eden Alanyaspor Kulüp yönetimi, kulübün tesisleşmesi ve sabit gelir kaynakları konusunda daha çok önem verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Süper Lig temsilcisi Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2. Başkanı Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı da olan Kulüp Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Vural ve Hüseyin Girenes Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

  ‘HER KESİMDEN DESTEK BEKLİYORUZ’

Ziyaretin ardından açıklama yapan açıklama yapan Hasan Çavuşoğlu, “Alanyaspor’un yarınları için tesisleşme, sabit gelir kaynakları, alt yapı ve yatırımlar konusuna daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Yönetim kurulu olarak görüş ve bilgi alış verişinde bulunmak için belediye başkanımız Adem Murat Yücel’i ziyaret ettik. Daha iyi bir Alanyaspor için atacağımız adımlar konusunda görüşlerine başvurduk. Başkanımız Adem Murat Yücel de sağ olsunlar Alanyaspor’un geleceği ile ilgili tüm projelere destek vereceğini ve gerekenleri yapacağını üstüne basarak ifade etti. Yönetim kurulumuz adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni dönemde tesisleşme, sabit gelir kaynakları, alt yapı ve yatırımlar konusuna önemli adımlar atmak için her kesimden destek bekliyoruz. Süper Lig’de kalıcı, Avrupa’yı zorlayan bir Alanyaspor için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.