DOLAR 32,5081 0.17%
EURO 34,7848 0.13%
ALTIN 2.491,011,18
BITCOIN 20718265,02%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Çayarası ambulansı Lokman Çalış’ı kurtardı

Çayarası ambulansı Lokman Çalış’ı kurtardı

ABONE OL
18:09 - 18 Eylül 2022 18:09
Çayarası ambulansı Lokman Çalış’ı kurtardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Lokman Çalış, bugün yaylada ağaçtan düştü. Müdür Çalış’ın imdadına, ALTSO Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in Çayarası Yaylası’nda konuşlandırdığı ambulans ve sağlık ekibi yetişti.

Olay, Alanya’nın Sarımut Yaylası’nda meydana geldi. Yayladaki evinin bahçesinde meyve topladığı öğrenilen Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Lokman Çalış, bastığı dalın kırılması sonucu yaklaşık 4 metre yükseklikten toprak zemine düştü ve omuriliğinde hafif zedelenme oluştu. Çalış’ın imdadına, ALTSO (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in Çayarası Yaylası’nda konuşlandırdığı iki tam teşekküllü ambulanstan biri ve sağlık ekibi yetişti.

Aynı zamanda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de kuzeni olan Lokman Çalış’a ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekibi, omurga travması geçirdiği belirlenen müdürü hemen Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Çalış’ın hayati tehlikesi olmadığı, sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.