DOLAR 32,5511 0%
EURO 34,8662 -0.06%
ALTIN 2.436,830,29
BITCOIN 2111395-2,80%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Cemile Pehlivan tek kişilik ordu gibi çalışıyor I ‘HER ŞEY ELA BEBEK İÇİN’

Cemile Pehlivan tek kişilik ordu gibi çalışıyor I ‘HER ŞEY ELA BEBEK İÇİN’

ABONE OL
17:01 - 23 Mayıs 2022 17:01
Cemile Pehlivan tek kişilik ordu gibi çalışıyor I ‘HER ŞEY ELA BEBEK İÇİN’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da SMA Tip 1 hastası Ahmet Çaltı bebek için başlatılan para toplama kampanyasını adeta tek başına sırtlayan, gönüllü bağışçıların yanı sıra siyasileri, sivil toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret edip destek toplayan, Alanya’nın tanınmış iş kadınlarından Cemile Pehlivan’ın büyük gayretleri sonucu Ahmet Bebek geçen yıl Amerika’ya gönderilmiş ve sağlığına kavuşarak Türkiye’ye dönmüştü.

Ahmet Bebek’in hemen ardından bu kez Alanya’da yaşayan Ünal ailesinin evlatları Ela Bebek’te de aynı hastalığın çıkması üzerine ailesi, yeniden Cemile Pehlivan’ın kapısını çaldı. Kendi işlerine ve 3 evladının eğitim süreçlerinin devam ediyor olmasına rağmen Ahmet Bebek’te olduğu gibi elini yeniden taşın altına koyan Cemile Pehlivan, yeniden sahalara indi ve aylardır bu kez Ela Bebek için adeta kapı kapı dolaşarak yardım toplamaya başladı.

Ela Bebek için başlatılan para toplama kampanyası sürecini yöneten, kermesler ve konserlerin organizasyonunu da gönüllü olarak üstlenen Cemile Pehlivan, önceki gün İstanbul’a giderek Ela Bebek için Türk müziğinin ünlü isimlerinin Alanya’da konser vermesi için çalışma başlattı ve yeniden Alanya’ya döndü. Ayağının tozuyla çalışmalara kaldığı yerden devam eden Cemile Pehlivan’ın girişimleri ve gayretleri sonucu, Ela Bebek’in tedavisi için gereken paranın yüzde 30’una yakını toplandı.

Alanyalı SMA hastası Ela Bebek için Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında kampanya düzenlendi. Üzerinde Ela Bebek tarafından yazılan küçük bir notun bulunduğu 52 bin zarf okullara dağıtılarak bağış istenecek. SMA Tip 1 hastası 8 buçuk aylık Ela Ünal’ın Dubai’deki tedavisi için yardım kampanyaları sürüyor. Cemile Pehlivan ve aile bugün Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ı ziyaret edip verdiği destek için teşekkür etti.

Ahmet Bebek ile başlayan Ela Bebek ile süren SMA gönüllüsü kampanyanın yöneticisi Cemile Pehlivan, “Ela’nın şu an kampanyası yüzde 28’e ulaştı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile de görüştük. Kendisi okullarda sürecek kampanyaya bizzat destek verecek. Tüm okullara, 52 bin öğrenciye zarf dağıtıyoruz. 52 bin kişi 200 lira verebilirse kampanyamız yüzde 80 olacak. Ancak herkesin gönlünden kopan, bütçesine göre vereceği desteğe kampanyamızın ihtiyacı var. Bir çocuk gülerse dünya güler” dedi.

Alanyalı SMA hastası Ela’nın kampanyasının SMA hastası diğer Ela ile karıştırıldığına dikkat çeken anne Nuray Ünal, “Ela Beyazgül ile Ela Ünal’ı karıştırdılar, kampanya bitti diyenler oldu. Bitmedi, devam ediyor. Alanya’da biz Ela Ünal için çalışmaya devam ediyoruz. Ela için sizlerden destek bekliyoruz. Sizlerin 200 liralarına ihtiyacımız var. Bir çocuk gülerse dünya güler. Benim evladımın herkese ihtiyacı var. Bir anne olarak herkese sesleniyorum. Ela evde herkesten umut istiyor. Ela yaşarsa ben de yaşarım” dedi. Belirlenen miktarın 3 ay içinde toplanmaması halinde Ela’nın boğazının delinebileceğini kaydeden anne Nuray Ünal, “Kızımın boynu delinmeden gidebilirse her çocuk gibi yürüyüp koşabilecek. Ela şu an 9 buçuk kilo. 13 kilo sınırı var. Ela 13 kiloyu geçerse ilacını da alamayacak. Bundan dolayı kızımı her gün aç bırakıyorum. Aç olduğu için geceleri hiç uyuyamıyor. Ela’ya nefes olurlarsa çok sevinirim” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.