DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22790841,35%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHARTER UÇUŞ KISITLAMASI GELİYOR

CHARTER UÇUŞ KISITLAMASI GELİYOR

ABONE OL
10:38 - 10 Nisan 2021 10:38
CHARTER UÇUŞ KISITLAMASI GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Rus medyası, Rusya’nın, Türkiye’ye dönük charter uçuşları kısıtlama kararı aldığını belirtiyor.

Rusya Federasyonu’nun, Türkiye’deki epidemiyolojik durumun kötüleşmesinden dolayı Türkiye uçuşlarına bir ay süreyle kısıtlama getireceği belirtildi.
İzvestiya gazetesinin Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Türkiye uçuş kısıtlaması 12 Nisan’dan itibaren başlayacak ve bir ay boyunca devam edecek. Konuyla ilgili olarak Ulaştırma Bakanlığı’nın resmi açıklaması bekleniyor. İzvestiya, uçuşların tamamen yasaklanmayacağını, kısıtlamaların büyük oranda charter uçuşlarını kapsayacağını yazdı
Olası kısıtlamaların charter uçuşların yasaklanması şeklinde olacağı belirtiliyor. Ayrıca, Türkiye’den dönenlere 14 gün karantina uygulanabileceği de ifade edilirken, İngiltere’de olduğu gibi Rusya-Türkiye arasındaki tüm uçuş trafiğinin durdurulmasının söz konusu olmadığı kaydedildi.

Rus haber ajansı Ria Novosti ise, bir kaynağa dayandırdığı haberde, Türkiye’ye dönük uçuşların kısıtlanması ile ilgili herhangi bir kararın alınmadığını bildirdi. Ajansa konuşan kaynak, Türkiye ile ilgili kararın pazartesi günü verileceğini açıkladı.
Dojd TV bir resmi kaynağa dayanarak, Türkiye uçuşları için şu aşamada bir sınırlama düşünülmediğini söyledi. Yetkili, “Şimdilik olduğu gibi bırakılacak” dedi. Forbes dergisi ise kendi kaynağına dayanarak, “Şimdilik Türkiye uçuşlarını durdurmama kararı alındığını” söyledi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.