DOLAR 32,3854 0.2%
EURO 35,1054 -0.03%
ALTIN 2.324,860,25
BITCOIN 2283915-0,41%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP ALANYA’DAN EKONOMİK KRİZ UYARISI!

CHP ALANYA’DAN EKONOMİK KRİZ UYARISI!

ABONE OL
13:01 - 9 Aralık 2020 13:01
CHP ALANYA’DAN EKONOMİK KRİZ UYARISI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in azmiyle korona virüsü yendiğini belirten CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Başkanımızn daha yapacak çok işi var. Böcek’in bütün vermiş olduğu sözleri en kısa sürede yerine getireceğine inanıyorum” diye konuştu.
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, pandemi ile beraber ekonomik krizin had safhada olduğunu belirterek, asgari ücretin 3 bin 100 lira olması gerektiğini söyledi. Parti binasında açıklama yapan Coşkun Karadağ, son günlerde ülke genelinde olduğu gibi Alanya’da da Covid’in pik yaptığını söyledi. Artık çemberin daralmadığını, çemberin içine girdiklerini vurgulayan Karadağ, “Özellikle maske, hijyen ve sosyal mesafe riayet edilmesi gereken konulardan bir tanesi. Her ne kadar aşı bulundu denilse bile bu aşıdan tüm vatandaşlarımızın anında yaralanma imkanının olmadığını tahmin ediyorum” dedi.
“EKONOMİK KRİZ HAD SAFHADA”
Son günlerde en çok konuşulan konulardan birinin asgari ücret olduğunu dile getiren Karadağ, “Genel başkanımızın ekonomistlerle yaptığı toplantıda asgari ücretin 3 bin 100 lira olması ve bunun da vergilerden muaf olması üzerinde duruldu. Ülkemizde pandemi ile beraber ekonomik kriz had safhada” diye konuştu.
“BÖCEK AZİMLE BU HASTALIĞI ALT ETTİ”
Tedavisinin sona ermesinin ardından önceki göreve başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in verdiği tüm sözlerine en kısa sürede yerine getireceğini söyleyen Karadağ,“107 gün sonra Böcek koltuğuna oturdu. Buradan kendisine bir kere daha geçmiş olsun diyorum. Azmin bir sonucudur bu. Böcek azimle bu hastalığı alt etti. Başkanımızın daha yapacağı çok işler var. Seçim zamanında Toroslar’ın tüm ücra köşelerinde yaptığımız çalışmalarda vermiş olduğu sözler var. Bu sözlerin hepsini santim santim yerine getireceğinin de sözünü vermişti. Bütün vermiş olduğu sözleri en kısa süre içerisinde yerine getireceğine canı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.