DOLAR 32,4948 -0.17%
EURO 34,9837 0.36%
ALTIN 2.435,710,53
BITCOIN 20975010,93%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP ALANYA’DAN ‘FİŞLEME’ AÇIKLAMASI

CHP ALANYA’DAN ‘FİŞLEME’ AÇIKLAMASI

ABONE OL
12:47 - 7 Mayıs 2020 12:47
CHP ALANYA’DAN ‘FİŞLEME’ AÇIKLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Hizmet Birimi çalışanlarının fişlendiği iddiaları üzerine yeniden bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Karadağ, bu iddiaların tekrar tekrar gündeme gelmesinin açıklanan son anket sonuçlarına göre CHP’nin yükselişi olduğunu belirtti.

Sabah Gazetesi Akdeniz ekinde yeniden gündeme gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi çalışanları ile ilgili daha önce de gündeme gelen ‘fişleme’ iddialarını manşetine taşıdı. Söz konusu haberde “Antalya Büyükşehir Alanya Hizmet Birimi’nde çalışan 46 kişi CHP tarafından fişlendi. Görevden alınması istenen çalışanların yerine getirilecek isimler tek tek belirlendi. AK Partili eski Başkan Menderes Türel döneminde işe alınan çalışanların CHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından hazırlandığı ileri sürülen bir liste ile fişlenip işten çıkarılmaları için ön çalışma yapıldığı belirlendi” ifadeleri yer aldı.
“İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR”
Bu iddiaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını ve defalarca açıklama yaptığını belirten CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, asılsız iddiaların tekrar tekrar gündeme gelmesinin nedeninin CHP ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e olan desteğin artması olduğu vurguladı.
“CHP’NİN BÜYÜMESİNİN ÖNÜNE GEÇİLMEK İSTENİYOR”
Avrasya Kamuoyu ve Araştırma Şirketi’nin geçen hafta sonuçlarını açıkladığı son ankete göre Böcek’in yerel seçimlerdeki yüzde 50,62 olan oy oranını yüzde 57.67’e yükselttiğine değinen Karadağ, şunları aktardı: “Başkanımız yüzde 7.05 oy artışı elde etti. Gerçekten CHP, Antalya ve Alanya’da hızlı bir büyüme ve trend kazanıyor. Bunun önüne geçmek için birtakım girişimlerde bulunuyorlar. O listeleri yapmak çok basit! Herhangi birisi bile hemen hazırlar. Ancak biz sonuca bakacağız. İşten atılan var mı? Yok!  Alanya’da herhangi bir çalışanın içten atılması söz konusu değil.
“ÇALIŞANLARIN SİYASET YAPMAMASI BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ”
Sadece ilçedeki cadde ve bulvarların Alanya Belediyesi’ne devri sonrası 197 işçi arkadaşımız boşta kaldı. Bu kardeşlerimizin nerelere yerleştirilmesi ile ilgili bir çalışma var. Hepsi rahat olsun, hiç kimse işten çıkarılmayacak. Kaldı ki ‘Hiçbir çalışan işten atılmayacak’ diye Genel Başkanımızın talimatı var. Çalışanların siyaset yapmaması kırmızı çizgimiz. Biz de AK Partili Menderes Türel döneminde olduğu gibi çalışanları zorla siyasi mitinglere götürülmüyor.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.