DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2272623-0,59%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP ALANYA’DAN HASTA YAKINLARI BİNASINA ZİYARET

CHP ALANYA’DAN HASTA YAKINLARI BİNASINA ZİYARET

ABONE OL
15:24 - 6 Ocak 2021 15:24
CHP ALANYA’DAN HASTA YAKINLARI BİNASINA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti.

Ziyarette partililer tesis müdürü Erhan Güven tarafından kapıda karşılandı. Müdür Güven’e çiçek takdim edilmesinin ardından konuşan Coşkun Karadağ, pandemi dönem içerisinde cansiperane çalışan tüm sağlık emekçilerini kutladı. Yönetim kuruluyla Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi’ni ziyaret ederek Güven’den çalışmalar konusunda bilgi almak istediklerini belirten Karadağ, “Tehlike altında bizlerin sağlığını korumaya çalışan sağlık emekçilerine bu tür tesisler az bile. Sağlık emekçilerine bu dönemde kanunla beraber bir hak verilmesi gerekiyor. Bunun bir meslek hastalığı olduğu çok aşikar” dedi.

2020 Nisan’ından bu yana Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla tesisi sağlık çalışanlarına açtıklarını aktaran Güven, “Bu süre zarfında 5 bin 388 yatak hizmeti, 10 bin 776 yemek hizmeti sunduk. Bu süre içerisinde Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak hep sağlık çalışanlarının yanındayız. Covid-19’un bitmesiyle salgından sonra hasta ve hasta yakınlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmayı düşünüyoruz” diye konuştu. Sonra Karadağ ve partililer binanın içerisini gezerek birimler ve verilen hizmetler konusunda bilgiler aldı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.