DOLAR 32,5739 0.09%
EURO 35,0035 0.35%
ALTIN 2.425,450,11
BITCOIN 2086015-3,47%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP Alanya’dan İmamoğlu’na tam destek

CHP Alanya’dan İmamoğlu’na tam destek

ABONE OL
15:34 - 29 Aralık 2021 15:34
CHP Alanya’dan İmamoğlu’na tam destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra mahalle temsilcileri de katıldı.
Karadağ, İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) çalışan yüzlerce personelin “terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine” özel teftiş başlatıldığını duyurması ile başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik ithamlar üzerine konuştu. Toplantı öncesi partiye yeni katılan 4 üyeye rozetleri takıldı.
Karadağ, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na karşı yapılan komployu şiddetle kınıyorum. 11 büyükşehir ve birçok il ve ilçede CHP’li belediyeler, sosyal belediyecilik anlayışını ülkemize yerleştiren bir görünüm içindedir. Ancak ne yazık ki merkezi hükümet bunları hazmedememekte ve dolayısıyla akıllarından birçok şey geçiyor. Ama güneş balçıkla sıvanmayacak. Ekrem İmamoğlu başkanımızın hep beraber arkasındayız. Yalnız değil, hep beraberiz, tek başına yumruk halindeyiz. Ekrem başkanımızı hiç kimseye yedirtmeyiz.” diye konuştu.

“DÖVİZ DÜŞTÜ, TÜP AYNI FİYAT KALDI”

Döviz kurundaki düşüşün ardından Temel tüketim mallarının fiyatların da düşmesi gerektiğine değinen Karadağ, “Ülkemiz son günlerde çok ciddi ekonomik bunalım içerisinde. Döviz kurundaki artış her tarafa yansıdı. Göstermelik olarak dövizdeki düşüş yerinde durmayacak. İnşallah bulmaz. Eğer döviz kuru böyle kalacaksa temel tüketim mallarından yaşam için gerekli tüm ihtiyaçlarımızda eski fiyatlara indirilmesi gerek. Fiyatlardaki artışın geri dönüşünü devletin yetkili kurumları denetleyerek yapılmalı. Dolar 18 lira iken mutfak tüpü 235 TL idi, dolar bugün 11 liraya düştü tüp yine 235 lira. Bir an önce fiyatlardaki indirimin tüm tüketim maddelerine yansıması gerekir” dedi.

2022 YILI İÇİN SÖZ VERDİ

Karadağ, yeni yılı da kutladığı açıklamasında “2022 yılında aynı azim ve coşkuyla ikinci yüzyılımızı Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyeti, bir adım daha öne götürmek ve çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için hep beraber çalışacağız. Bunun sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

‘GEÇİNEMİYORUZ’ DİYEN EĞİTİMCİLERİN YANINDAYIZ

Eğitim İş Alanya Temsilciliği üyesi öğretmenlerin ekonomik taleplerden dolayı gerçekleştirdiği iş bırakma eylemine destek veren Karadağ, konu hakkında şunları söyledi: “Bir ülkenin gelişmesi için en önemli unsurların başında eğitim geliyor. Bir eğitimcinin bu düzen içinde normal hayatı yaşamaya ihtiyacı var. Mustafa Kemal Atatürk, TBMM tarafından gelen milletvekili maaşlarının artırılması önerisine öğretmenlerden daha az olmasını söylüyor. Oralardan buralara gelindi. Eğitimciler geçinemiyoruz diyerek demokratik yöntemlerle haklarını arıyorlar. Biz de eğitimcilerin yanında yer alacağız.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.