DOLAR 32,5215 -0.09%
EURO 34,7994 -0.2%
ALTIN 2.419,40-0,42
BITCOIN 21571890,16%
Antalya
23°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP Alanya’nın batısındaki esnafın sıkıntılarını dinledi

CHP Alanya’nın batısındaki esnafın sıkıntılarını dinledi

ABONE OL
15:42 - 20 Ekim 2022 15:42
CHP Alanya’nın batısındaki esnafın sıkıntılarını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Konaklı Mahallesi Temsilcilik Binasında yapan CHP İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe yöneticilerimi birlikte orada mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.

CHP İlçe Örgütü Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Konaklı Temsilcilik Binası’nda, mahalle temsilcileriyle birlikte yaptı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve seçim çalışmalarının konuşulduğu toplantıda bir de yeni üye katılımı gerçekleşti.

“Okul kütüphaneleri için kitap dağıttılar”

CHP ekibi toplantının ardından Alanya’nın batı bölgesinde bulunan ilk ve ortaöğretim okullarını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Atatürk’ün Nutuk adlı eserini ve Ceren Kerimoğlu’nun çocuk kitabı olan ‘İnatçı Tohum’ kitaplarını öğrencilerin okuması için farklı okulların kütüphanelerine hediye ettiler.

Konaklı’da pazar esnafını ziyaret ettiler

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yöneticiler ve mahalle temsilcileri ile birlikte okulların ardından Konaklı Halk Pazarı’nı ziyaret ettiler. Pazar esnafıyla sohbet ede CHP yönetimi esnafın sorunlarını dinlediler. Öte yandan CHP’nin iktidar olması halinde hayata geçirilecek Aile Destekleri Sigortası’nı ve çiftçiye destek projelerini anlattılar.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.