DOLAR 32,6051 0.38%
EURO 34,8074 0.2%
ALTIN 2.496,610,50
BITCOIN 21101135,23%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP İl Başkanı Cengiz’in o sözlerine Sünbül’den tepki!

CHP İl Başkanı Cengiz’in o sözlerine Sünbül’den tepki!

ABONE OL
10:09 - 4 Mart 2022 10:09
CHP İl Başkanı Cengiz’in o sözlerine Sünbül’den tepki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’in Büyükşehir Belediyesi’ne alınacak personel ile ilgili yapmış olduğu ‘siyasi kontenjan’ açıklamaları ‘kadrolaşma’ eleştirilerini de beraberinde getirdi. Cengiz’in açıklamalarına tepki gösteren MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sünbül, “Kontenjan değil, liyakat olmalı” diyerek bu şekilde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne personel alımını doğru bulmadığını vurguladı.

Bir televizyon programına konuk olan Nuri Cengiz belediyeye personel alımının konuşulduğu anlarda program moderatörünün “Sizin kaç tane kontenjanınız var?” sorusu üzerine yaptığı açıklama tepkilere neden oldu. Cengiz; “Orada kontenjandan yana sıkıntı yok, yani biz belediye başkanımızla yaptığımız istişarelerde, tabi ki burada İYİ Parti’nin de var, belediye başkanının, meclis üyelerinin de var, partinin de var. Biz onu adaletli bir şekilde ihtiyaca göre kendi aramızda konuşup hallediyoruz. Orada bir kavgamız dövüşümüz yok” cevabını verdi.

“KONTENJAN DEĞİL, LİYAKAT OLMALI”

CHP İl Başkanı Cengiz’in sosyal medyada ‘Kadrolaşma itirafı’ şeklinde tepkilere neden olan sözlerine MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sünbül de sert çıktı. “Kontenjan değil, liyakat olmalı” diyen Sünbül, “Siyasi hayatım boyunca il genel meclis üyeliği, parti il yöneticiliği, ilçe teşkilat başkanlığı ve Alanya Belediyesi meclis üyeliği görevlerinde bulunduğum tarihler içerisinde bu güne kadar hiç işçi alımına yönelik kontenjanım ve talebim olmadı. Bu şekilde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne personel alımını doğru bulmuyorum” şeklinde konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.