DOLAR 32,5921 0.34%
EURO 34,6922 -0.17%
ALTIN 2.526,701,72
BITCOIN 1960551-1,91%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’deki EYT münakaşası arbedeye dönüştü

CHP’deki EYT münakaşası arbedeye dönüştü

ABONE OL
13:32 - 14 Ekim 2022 13:32
CHP’deki EYT münakaşası arbedeye dönüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri arasında Büyükşehir kadrolarına kimlerin alınacağına dair görüşmede münakaşa yaşandı. Ağız dalaşı arbedeye dönüşünce Başkan Karadağ ve partililer kavgayı ayırdı. Komitenin, EYT’nin ardından boşalacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde işe alınacak olan yeni isimleri tespit etmek için kurulduğu öğrenildi. Münakaşayı doğrulayan Başkan Coşkun Karadağ, “Buna saygısızlık mı desem, siyasi stres mi desem ne diyeceğimi bilemedim ancak arkadaşları barıştırdık” dedi.

ALANYA CHP’DE KOMİTESİ KURULDU

CHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetimi Emeklilikte Yaşa Takılanlar kısa adıyla EYT’nin çıkma ihtimaline karşı bir komite kurdu. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın başkanlığında kurulan ve bazı yönetim kurulu üyelerinden oluşan komite, EYT’den boşalan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya kadrolarına yeni gelecek olan isimleri belirleyerek müracaatları değerlendiriyor.

KOMİTE TOPLANTISINDA ARBEDE YAŞANDI

Son yapılan EYT Komitesi toplantısında iki yönetim kurulu üyesinin bazı isimler konusunda anlaşmazlığa vardığı ve sözlü münakaşanın arbedeye dönüştüğü iddia edildi. Ayrıca bir yönetim kurulu üyesinin yakın akrabasını işe aldırmasından dolayı münakaşanın başladığı ileri sürüldü.

BAŞKAN KARADAĞ MÜNAKAŞAYI DOĞRULADI

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, komitenin kendisi tarafından kurulduğunu söyleyerek şöyle konuştu, “EYT’nin çıkması durumunda bir çok kadrolarda boşalma olacak. Bu durumda hazırlıksız yakalanmamak, işlerin aksamaması ve boşalan kadrolara gelecek olan isimlerin belirlenmesi için bir komite kurduk. İş müracaatları yapanların liyakatli olup olmadıkları, iş tecrübeleri ve eğitim durumları hakkında görüşmeler yapıyoruz. Son toplantıda maalesef iki arkadaşımız arasında münakaşa yaşandığı doğru. Biz arkadaşları ayırdık sonrasında ise kendilerini barıştırdık. O kadar büyütecek bir konu değil. Komite faaliyetlerine devam ediyor.”

ALİ HANCI MİLLETVEKİLİ ADAYI

Son haftalarda CHP Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hancı’nın partiye uzak kaldığına dair iddia üzerine ise Karadağ, “Ali Bey’in kendi işlerinin yoğunluğundan dolayı kısa bir süre bazı ziyaretlerimizde olamadı. Bu da normal bir durum. Ali Bey bildiğiniz gibi milletvekili adaylığını ciddi ciddi düşünüyor. Ancak şu anda seçim atmosferine girilmediğinden ve genel merkezden henüz müracaatlar konusunda belirli bir tarih kararı çıkmadığından açıklama yapmadı. Genel merkezimiz ne zaman müracaatlar konusunda bir tarih belirler tahmin ediyorum ki Ali Hancı’da o zaman açıklamasını yapar” şeklinde konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.