DOLAR 32,5852 0.16%
EURO 35,0042 -0.11%
ALTIN 2.439,130,14
BITCOIN 21011280,68%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP Genel Merkezi’nden seçim takvimi çağrısı

CHP Genel Merkezi’nden seçim takvimi çağrısı

ABONE OL
15:50 - 23 Kasım 2022 15:50
CHP Genel Merkezi’nden seçim takvimi çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim takvimi gereğince yaptığı çağrının ardından CHP’li Hancı ve Güner Aydoğan’ın istifa edeceği konuşuluyor.

CHP Genel Merkezi, milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı. CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda da CHP İlçe Sekreteri Ali Hancı ve CHP Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Güner Aydoğan’ın milletvekili aday adayı olmak için istifa edecekleri konuşuluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi seçim takvimi gereğince Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı.

Halk TV’de yer alan habere göre; İYİ Parti’den milletvekili olmak isteyen 16 il başkanı görevinden ayrılmasının ardından CHP de harekete geçti. CHP Merkez Yönetim Kurulu, 21 Kasım tarihli kararı uyarınca il ve ilçe başkanlarına çağrı yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzası taşıyan metinle; milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin 5 Aralık ile 26 Aralık arasında görevlerinden istifa etmeleri gerektiği duyuruldu. Belirlenen sürede aday adaylığı için il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve belde yönetim kurulu üyelerinin istifasını sunmaları istendi.

İstifa edenlerin yerine ise parti örgütü ve örgüt yönetimlerinden sorumlu genel başkan yardımcılarının bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmayacağı bilgisi paylaşıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Alanya’da da CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda da CHP İlçe Sekreteri Ali Hancı ve CHP Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Güner Aydoğan’ın milletvekili adaylığı için istifa edeceği konuşuluyor. Buna göre Hancı ve Aydoğan’ın 5 Aralık ile 26 Aralık arasında görevlerinden istifa etmeleri bekleniyor.

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.