DOLAR 32,5858 0.33%
EURO 34,8286 0.19%
ALTIN 2.508,690,99
BITCOIN 20969291,94%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’li gençlikten 15 Mayıs mesajı

CHP’li gençlikten 15 Mayıs mesajı

ABONE OL
18:25 - 7 Nisan 2023 18:25
CHP’li gençlikten 15 Mayıs mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmasını başlattı. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektuplarını vatandaşa dağıtan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, “15 Mayıs’ta ülkemize baharı getirene kadar çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

CHP’li gençler, Atatürk Caddesi ve İskele Caddesi’ndeki vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı mensubu siyasi partilerin hayata geçirecekleri projeler ve çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Kalabalık bir katılımla Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Atatürk Caddesi ve İskele Caddesi üzerindeki vatandaş ve esnafa Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldırdığı mektupları dağıttı.

“TÜM PROJELERİ ESNAFIMIZLA PAYLAŞTIK”

CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, “Cumhuriyet tarihimizin İkinci Cumhurbaşkanı, partimizin önceki dönem genel başkanı Sayın İsmet İnönü ve partimize gönül vermiş büyüklerimizin ateşlediği meşale gençlik kolları olarak, Millet İttifakı’mızın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun projelerini halkımıza iletmek için tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve genç partili üyelerimizle vatandaşlarımızla buluştuk. Millet İttifakı’nı oluşturan tüm partilerin ve partimizin ortak hedefi olan güçlendirilmiş parlamenter sistem ve ülkemizin geleceğini garanti altına alacak tüm projeleri esnafımızla paylaştık. Böylece partimizin öz gücü gençlik kolları olarak, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmasını bizler de başlatmış olduk. 15 Mayıs’ta ülkemize baharı getirene kadar çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Sahada ve kalben bizlerle olan tüm arkadaşlarımıza ve en değerlisi Alanyalı vatandaşlarımız ve esnafımıza gösterdikleri büyük ilgi için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. CHP Gençlik Kolları Alanya İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada seçim çalışmasına ilçenin farklı noktalarında davam edeceği duyuruldu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.