DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,8365 0.28%
ALTIN 2.495,170,45
BITCOIN 21076745,08%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’li Hancı milletvekilliği için kolları sıvadı

CHP’li Hancı milletvekilliği için kolları sıvadı

ABONE OL
18:59 - 26 Aralık 2022 18:59
CHP’li Hancı milletvekilliği için kolları sıvadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Alanya İlçe Sekreteri Ali Hancı, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek resmen aday adayı oldu. Parti teşkilatında açıklamalarda bulunan Hancı, Alanya’nın milletvekili sıralamasında ilk beşte yer almasını gerektiğini vurgulayarak “Bilgi birikimimi sizlerin de desteği ile Ankara’da Alanya adına kullanmak istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Ali Hancı, 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adaylığını açıkladı. CHP Genel Merkezi’nin milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticilerinin istifa dilekçelerini en son 26 Aralık’ta parti genel sekreterliğine iletmelerini istemesi üzerine Hancı, bugün istifa dilekçesini teslim edip ilçe teşkilatında aday adaylık açıklaması yaptı.
Hancı’nın açıklama programına çok sayıda partili katıldı.

“BİR TEK ARABAMIZ EKSİK, O DA PİYASADA YOK”

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın konuşmasının ardından eşi ve çocukları ile birlikte ilçe teşkilatını dolduran partililere hitap eden Hancı, konuşmasına kendisini tanıtarak başladı. CHP’de yaptığı görevleri anlatan Hancı, Alanya’daki çalışmalarını iktidar yolunda mücadeleye devam edeceklerini ifade etti. Parti teşkilatının yenilenerek iktidara hazır bir görünüme kavuştuğunu belirten Hancı, “Bir tek arabamız eksik. Onu da genel başkan yardımcımızdan sözünü aldık, hatta parasını da aldık. Ama maalesef hiçbir yerde araba yok. Araba bulursak alıp partimize kazandıracağız” dedi.

“BİLGİ BİRİKİMİMİ ANKARA’DA KULLANMAK İSTİYORUM”

Örgütlenmeye çok önem verdiklerini ve gidilmedik bir yer bırakmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Hancı, “CHP son dönemlerde Alanya’da gündemi belirleyen siyasi parti oldu. Belediye meclis üyelerimizle de partinin temsiliyetini üst seviyelere çıkardık. Alanya’nın sorunlarını, köylerini biliyorum. Nerede su, asfalt yok; hepsini biliyorum. Zaman zaman çözemesek de en azından sorunları biliyoruz. Şehrin, turizminin, inşaatçının, esnafın, tarımın sorunlarını biliyorum. Dolayısıyla bu bilgi birikimimi sizlerin de desteği ile Ankara’da Alanya adına kullanmak istiyorum” dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI KOLTUĞUNA OTURTACAĞIZ”

Milletvekilliği hedeflerini aktaran Hancı, “Çocuklarımıza çok daha iyi bir gelecek bırakabilmek için, 6 yaşındaki çocuklara tecavüz edilmediği, kadınların öldürülmediği, İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden imzalandığı bir Türkiye için, daha aydınlık, daha çağdaş, daha müreffeh bir Türkiye için, hak hukuk, adaletin yeniden tesis edildiği bir Türkiye için, AK Parti iktidarını bir an önce Türkiye Cumhuriyeti tarihinden silmek için, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğuna yani cumhurbaşkanı koltuğuna oturtmak için sizlerin de desteği ile milletvekilliğine adayım” ifadelerini kullandı.

Hancı, ilçe yönetiminde görev yaptıkları 4 yıl boyunca hem genel merkez hem de il nezdinde Alanya’nın ne kadar önemli olduğunu anlattıklarını söyleyerek şöyle konuştu: “ Alanya’nın çok büyük bir şehir olduğunu, milletvekili sıralamasında mutlaka temsil edilmesi gerektiğini, özellikle 4 yıl boyunca genel merkezimize, genel başkan yardımcılarına ve bizzat genel başkanımıza sebepleri ile anlattık. Artık Alanya’nın gerçek değerini biliyorlar. Alanya’ya ilk beş sıralamanın içinde verilmesi yüzde yüz. Alanya’nın başka bir şeyi kabul etme şansı yok. Burada Alanya, Gündoğmuş, Gazipaşa’yı temsilen kim seçilirse seçilsin, seçilecek olan arkadaşımızın arkasında gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Yeter ki Alanya hak ettiği sıralamada yerini bulsun. Alanya’nın sorunlarını bilen, köylerine, yaylalarına hakim bir arkadaşımızı gönderelim”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.