DOLAR 32,5190 -0.09%
EURO 34,7987 -0.21%
ALTIN 2.420,11-0,40
BITCOIN 21599470,16%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’Lİ KARADAĞ’IN EVCİL KEDİ SEVGİSİ

CHP’Lİ KARADAĞ’IN EVCİL KEDİ SEVGİSİ

ABONE OL
14:21 - 20 Mayıs 2020 14:21
CHP’Lİ KARADAĞ’IN EVCİL KEDİ SEVGİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ bugün esnafla sohbet etti, ardından sokak hayvanlarını sevdi. Atatürk Bulvarı üzerinde gördüğü sokak hayvanlarını tek tek seven ve yem veren Karadağ, Çıplaklı Mahallesi’ndeki Gülevşen Camii’nin restorasyonu ile ilgili polemiklere cevap verdi. Karadağ, “Proje doğru ama hayata geçiren biziz. Biz bu işle tüm Alanya halkından büyükşehir belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese bir takdir bekliyoruz” dedi.

Karadağ, Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkmama yasağını desteklediğini söyledi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında emeği geçenlere teşekkür eden Karadağ, “Bugünlerde bile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak çok güzeldi. Bunu gereği şekilde yaptık” dedi. Korona virüs konusunda vaka sayılarının düştüğüne dikkati çeken Karadağ, “Kesinlikle tedbirin elden bırakılmaması ve ikinci bir dalganın Alanya’da ve ülkemizde yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasında çok fayda görüyorum. Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkmama yasağını da destekliyorum” diye konuştu.

Çıplaklı Mahallesi’ndeki Gülevşen Camii’nin restorasyonu hakkında Alanya Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi Muammer Özbudak’ın yaptığı açıklamalara cevap veren Karadağ, “Biz her zaman eleştiriye açığız. Eleştiriye açığız ama 18 yıldır iktidarda bulunan Ak Parti hükümetinin bu tür olaylara duyarlılık göstermeden, ikincisi de 5 yıl büyükşehir belediye başkanlığını yapıp da yine bu Gülevşen Camii’ne gerekli ilgiyi ve yatırımı, restorasyonu yapmayan Ak Parti öncelikle dönüp kendisine bakmalı. Alanya’daki arkadaşlarımız kendisine bakmalı. Bu projeyi önce siz hazırladık, biz hazırladık, bunlar çok da önemli değil. 2014 yılında bizim seçim propogandamızda Gülevşen Camii’nin restore edilmesi konusu yazıyor. Projeyi hayata geçiren biziz. Biz bu işle tüm Alanya halkından büyükşehir belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese bir takdir bekliyoruz. Bunu yaparken eleştirmek çok basit. Projeler çok doğru. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki en önemli proje cumhuriyet projesidir. Lütfen herkese cumhuriyet projesine sahip çıkmalı. Bu caminin açılacağı günü de iple çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.