DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN 22867632,58%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ BAĞIŞLAR’DAN SERT TEPKİ

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ BAĞIŞLAR’DAN SERT TEPKİ

ABONE OL
17:15 - 18 Mayıs 2020 17:15
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ BAĞIŞLAR’DAN SERT TEPKİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, “Az ötede oynayın. Gölge etmeyin, başka ihsan istemem” dedi. Yaylaların elektrik sorunuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamanın bazı çevreler tarafından çarptırıldığını vurgulayan Bağışlar, açıklamasında şunları söyledi: “Bu mecrada cehenneme gitse ‘burası yeteri kadar ısınmıyor’ diyecek kadar kötü niyetli, fitneci insanlarla dolu etrafımız maalesef. İktidarın özelleştirerek özel şirkete verdiği ve onun sorumluluğunda olan, Mahmutlar yaylalarımızın elektrik sorunu ile ilgili gelen talep ve şikayetler üzerine, sorumluluğumuzda olmamasına rağmen görev edinerek (elektrik özel şirkete bağlı), elektrik dağıtım şirketinin yetkilisi ile görüşmemizi geçtiğimiz günlerde muhtarımız ve vatandaşlarımız ile paylaşmıştık.

Sağ olsun ilgilenerek bizlere bilgi veren sayın yetkili, ‘Yıkılan direkler var, kalıcı çözüm için yenilememiz gerekiyor. Korona virüs kısıtlamaları sebebiyle galvaniz boru üretim fabrikasında temin sorunu yaşıyoruz. Direkleri temin edebilirsek bayrama kadar yetiştirmeye çalışacağız. Eğer yetiştiremezsek mevcut hat üzerinden elektriği geçici olarak verip bayramdan sonra çalışmalara devam edeceğiz. Bayram da vatandaşımızı mağdur etmek istemiyoruz’ demişti Gayet makul ve mantıklı gelen bu bilgileri, sorumlu siyasetçilik anlayışı ile vatandaşlarımızla paylaştık. Vay efendim, sen misin paylaşan. Bugün itibariyle yaylalarda sayın yetkilinin tam da belirttiği gibi çalışmalar başladı.

Sosyal medyadan ve malum koltuğunda ‘mesut’ gazetecilik yapan kişi vasıtasıyla, şimdi de ‘hani yeni direkler gelecekti, bizi oyaladın. Elektriği iktidar partisinin şu kişisi çözdü, bu çözemedi filan, hatta biraz daha ileri giderek ben olmasam çözemeyecektinize kadar getiriyorlar olayı, herkes sahiplenmeye gidiyor. Mübarek günlerde bu kadar alçalmayın. Yahu yeter ki yapılsın, vatandaşın mağduriyeti giderilsin, siz de sahiplenin burada herhangi bir sorun yok.  Sorumlusu onlar zaten. Mevcut iktidarın özelleştirdiği elektrik kurumundan kaynaklanan Mahmutlar yaylasının elektrik sorununu meclis üyesine bağlayanların, hatta ‘Her şey çok güzel olacak’ ironisiyle politika ürettiğini sananların, itibar cellatlığı yapanların hayal gücüne hayran olmamak elde değil gerçekten. Üretenleri tüketmeyi görev, tüketenleri övmeyi amaç yapanlar, gölge etmeyin başka ihsan eylemem. Az ötede oynayın. Fitne siyasetinden bu memlekete yıllarca zaman kaybettirdiniz. Yapmayın bunu hemsehrilerimize. Sizler görmek istemeseniz de vatandaşlarımız her şeyi görüyor ve biliyor.” (SEYFETTİN KARAKULAK)

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.