DOLAR 32,5896 0.35%
EURO 34,8578 0.34%
ALTIN 2.496,120,48
BITCOIN 21055871,82%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

ABONE OL
12:56 - 7 Mayıs 2020 12:56
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ İDDİALARA CEVAP VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci ulusal basına taşınan fişleme iddiaları ile ilgili konuştu. Demirci, “31 Mart seçimlerinin üzerinden 1 yıl geçti hangi birim amiri gönderildi?” diyerek böyle iddianın doğru olmadığını ifade etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Hizmet Birimi çalışanlarını fişlediği iddiasına yönelik ulusal basında da haberlerin yer almasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Erkan Demirci de bir açıklama yaptı. Seçim sürecinden bu yana yaşanan sürece işaret eden Demirci, “Yerel seçimlerin üzerinden bir yıldan fazla geçti. Zaten işte çıkarmalar olsaydı şimdiye kadar çoktan olurdu. Kaldı ki Menderes Türel’in ilk yılında işten çıkarma ve sürgün sayılarına bir baksınlar. Asıl cevaplar orada olacak” dedi. Her belediye başkanının kendi ekibi ile çalışmasının doğal bir süreç olduğunu ifade eden Demirci, “Belediye başkanının ekibi personeller değildir. Birim amirleridir. Buna rağmen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, birim amirlerini değiştirmedi” ifadelerini kullandı.
“ATM MEMURLARINA HALKIN PARASINI ÖDETMEYİZ”

Alanya’da 800 civarı personel olduğunu söyleyen Demirci, “Park Bahçeler birimi caddelerin devri sonrası kapandı. 200 civarı personel boşa çıktı. Bu personelin önemli bir kısmı eksik görülen noktalarda görevlendirildi. Ancak burada halkın parası söz konusu. ATM memurlarına da halkın parasını ödetmeyiz. Biz burada çalışan personellerin mümkün mertebe görevlerinde kalacağı bir planlama içerisindeyiz” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.