Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci ulusal basına taşınan fişleme iddiaları ile ilgili konuştu. Demirci, “31 Mart seçimlerinin üzerinden 1 yıl geçti hangi birim amiri gönderildi?” diyerek böyle iddianın doğru olmadığını ifade etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Hizmet Birimi çalışanlarını fişlediği iddiasına yönelik ulusal basında da haberlerin yer almasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Erkan Demirci de bir açıklama yaptı. Seçim sürecinden bu yana yaşanan sürece işaret eden Demirci, “Yerel seçimlerin üzerinden bir yıldan fazla geçti. Zaten işte çıkarmalar olsaydı şimdiye kadar çoktan olurdu. Kaldı ki Menderes Türel’in ilk yılında işten çıkarma ve sürgün sayılarına bir baksınlar. Asıl cevaplar orada olacak” dedi. Her belediye başkanının kendi ekibi ile çalışmasının doğal bir süreç olduğunu ifade eden Demirci, “Belediye başkanının ekibi personeller değildir. Birim amirleridir. Buna rağmen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, birim amirlerini değiştirmedi” ifadelerini kullandı.
“ATM MEMURLARINA HALKIN PARASINI ÖDETMEYİZ”
Alanya’da 800 civarı personel olduğunu söyleyen Demirci, “Park Bahçeler birimi caddelerin devri sonrası kapandı. 200 civarı personel boşa çıktı. Bu personelin önemli bir kısmı eksik görülen noktalarda görevlendirildi. Ancak burada halkın parası söz konusu. ATM memurlarına da halkın parasını ödetmeyiz. Biz burada çalışan personellerin mümkün mertebe görevlerinde kalacağı bir planlama içerisindeyiz” diye konuştu.
ASAYİŞ
18 Mayıs 2025ASAYİŞ
18 Mayıs 2025MANŞET
18 Mayıs 2025ASAYİŞ
18 Mayıs 2025EKONOMİ
18 Mayıs 2025ASAYİŞ
18 Mayıs 2025ASAYİŞ
18 Mayıs 2025
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.