DOLAR 32,6151 0.09%
EURO 35,0519 0.47%
ALTIN 2.426,160,14
BITCOIN 2095206-3,67%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ’NDEN MUHTARLIK ZİYARETİ

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ’NDEN MUHTARLIK ZİYARETİ

ABONE OL
15:20 - 20 Kasım 2020 15:20
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ’NDEN MUHTARLIK ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, Mahmutlar Mahalle muhtarı Ahmet Top’u ziyaret etti.

2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile kapatılan belde belediyelerden biri olan ve mahalleye dönüştürülen Mahmutlar’da, esnafın ve halkın su, yol gibi rutin hizmetler dışında kültür merkezi, kapalı spor salonu gibi hizmetler de beklediğini söyleyen Muhtar Ahmet Top, vatandaşın beklentilerini Meclis Üyesi Bağışlar’a ileterek destek beklediklerini söyledi.

“BÜTÇEDEN HAK ETTİĞİMİZ PAYI HİZMET OLARAK ALMAK İSTİYORUZ”

Bağışlar’a talep ve önerileri hakkında bir dosya sunan Muhtar Top, “Mahmutlar’ımızda yaklaşık 500 dönüm mera arazisi, 700 dönüm hazine arazisi var. Bunların imar planı çalışması yapılarak vatandaş yararına hizmete dönüştürülmesini istiyoruz. 2021 yılına ait 509 milyonluk Alanya Belediye bütçesine esnafıyla, vatandaşıyla, harçlar ve vergiler olarak ciddi katkılar sunuyoruz ve hizmet olarak da karşılığını bekliyoruz” dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bağışlar’a teşekkür etti.

“KURUMLAR ARASI KÖPRÜ GÖREVİ YAPIYORUZ”

Mahmutlar’lı olan Meclis Üyesi Bağışlar da, “Mahmutlar’ımız nüfusu, sosyal yaşamı ve ticari yaşamıyla Alanya’nın en büyük mahallesi konumunda, muhtarımızın haklı taleplerini ilgili Belediyelerimize ve kurumlarımıza ileteceğiz. Bizler vatandaş ile kurumlar arasında köprü görevi yapıyoruz ve muhtarımızın taleplerini saygıyla karşılıyoruz, destek sözü veriyoruz. Hemşehrilerimize hizmet noktasında, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla diyalog halinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Aynı zamanda Mahmutlarspor Başkanı olan yılmaz Bağışlar, “Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Alanya Belediyesi vasıtasıyla yaklaşık 20 bin metrekare olan Mahmutlarspor sahası için geçtiğimiz sene tahsis sağladık ve harfiyat altyapısını tamamladık. Önümüzdeki sezona Mahmutlarspor ve Mahmutlar’da yaşayan genç kardeşlerim burada spor yapabilecek. Ben, muhtarımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarımız, kurum amirlerimiz, meclis üyelerimiz ve muhtarımızla elbirliği içinde Mahmutlar’ımızda hak edilen hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.